Oferte turistice-Vacanta la Eforie Nord

cazare Eforie Nord
A doua statiune ca marime de pe litoralul romanesc,Eforie Nord este o buna alegere pentru a petrece un concediu de vara de vis.
Statiunea se afla la aproximativ 14 km de Constanta.In apropiere,in partea de sud vest se afla lacul Techirghiol cunoscut pentru proprietatile curative ale namolului.

Eforie Nord imbina turismul de recreatie cu cel balnear.
Plajele de la Eforie Nord au circa 4 km lungime iar aerul proaspat al regiunii este asigurat de cele peste 35 hectare de padure din statiune.
Infrastructura statiunii este bine pusa la punct desi e loc de mai bine.
Hotelurile,casele de odihna si vilele din statiune pot primi circa 20.000 de turisti iar bazelele de tratament functioneaza pe tot parcursul anului.
Eu m-am simtit extrem de bine la Eforie Nord si de fiecare data cand ma duc acolo imi ''reincarc bateriile'' pentru un nou an de munca.

Pot sa zic ca preturile sunt bune si foarte accesibile mai ales daca consultati din timp ofertele aici
Si fiindca am vorbit de preturi si toata lumea are probleme cu banii din cauza recesiunii,pot adauga ca statiunea Eforie Nord a castigat o popularitate si mai mare de la debutul crizei economice datorita preturilor mai mici.
Posibilitati de cazare la Vila AD-ELLA,Vila ELEONORA,Vila FLORY,Vila LA MER,Vila EFOR,Vila CATALINA sau Hotel ALLEGRO etc...Aveti de unde alege pentru ca sunt oferte bune de vacanta aici pentru toate buzunarele.Sper ca acest mic articol al meu sa va ajute in alegerea unei destinatii optime pentru un concediu reusit.

Share/Bookmark

Niciun comentariu: