Blogul se poate transforma intr-o afacere online de succes

Dupa 2 ani de experienta in blogging si vreo 10 bloguri administrate in aceasta perioada de timp, am tras cateva concluzii pe care o sa le expun pe scurt in acesta postare.Doi ani de experienta intr-un articol care poate fi citit in 10 minute sau chiar mai putin.Mai e si gratuit(glumesc)
Avand in vedere ca acest blog abordeaza subiecte legate de posibilitati de a castiga bani online o sa expun un punct de vedere fata de oportunitatile de a face un venit online.

Iata opinia mea in acest moment cu mentiunea ca acest articol se poate diferentia de ce am scris in alte articole anterioare care exprimau cunostintele mele din acea perioada.
Primul pas pentru un proiect online care in timp se poate transforma intr-un business reusit pe internet este sa va faceti un blog.
Asta o spun pentru cei care cauta joburi online sau vor sa munceasca din fata unui calculator si nu au nici un fel de cunostinte despre cum ar putea sa faca asta.E foarte simplu sa va faceti un blog.
Dintr-un blog poti castiga imbinand pasiunea de scrie,de a exprima un punct de vedere cu posibilitatile de monetizare care apar in timp.Castigi pe creatia ta si trebuie sa specific ca sansele de reusita cresc in functie de originalitatea ta.

Nu spun ca proiectul meu online cu acest blog a fost cel mai reusit insa una peste alta am iesit in profit.
Daca ma uit insa la raportul munca-castiguri va spun sincer ca poate as fi meritat sa castig mult mai mult.Oricum sunt multumit.
Sunt bloggeri care declara sume foarte frumusele pe care le fac cu blogul lor.Pentru a avea succes trebuie sa va expuneti ideile sa abordati teme pentru care sunteti documentati si trebuie  sa postati cat mai des.
Pare usor dar nu e chiar asa.Nu e chiar simplu sa scri un articol bun.Sunt necesare ore in sir de cules informatii.Pe langa scris trebuie sa cititi articole despre optimizarea blogului pentru motoarele de cautare.
Peste toate astea totusi dintre multe alte posibilitati de a face un venit online blogul pentru mine a fost si este principala forma de castig.
Cum am reusit ?Postarile de pe acest blog descriu experienta mea in blogging si afaceri online.
Va invit sa le cititi.Experienta pura si articole originale 95%!

Share/Bookmark

Niciun comentariu: