Marketingul afiliat o sansa la un venit in plus

Marketingul afiliat este inca la inceputurile sale in Ro ca implementare,dezvoltare ca relatie intre advertiser-publisher etc.Ideea este ca oricine poate avea un venit suplimentar din colaborarile cu platformele de marketing afiliat romanesti sau straine.

Fie ca incerci sa revinzi televizoare componente pc imbracaminte incaltaminte domenii web sau orice alte produse,ai sansa sa faci un venit suplimentar.
In articolele mele precedente am scris despre marketing afiliat despre colaborarile mele cu platformele romanesti si straine si despre rezultatele pe care le-am avut.

De asemenea pentru cei care nu stiu inca ce este si cu ce se mananca marketingul afiliat am scris articole in care mi-am dat cu parerea din propria mea experienta.
Pentru a vinde un produs online e mult mai greu decat ai vinde acel produs intr-un magazin obisnuit chiar daca pretul e mai mic pe internet.

Romanii au inca o anumita retinere de a cumpara online desi este in avantajul lor.Trebuie sa stiti ca legea protejeaza mult mai bine cumparatorul care achizitioneaza produse de pe internet decat cumparatorii obisnuiti.

De ce este mai greu sa vinzi un produs online?
Este mai greu sa vinzi online pentru ca trebuie o implicare mult mai mare decat daca ai vinde un produs in mod obisnuit.
Cei care au un blog si trantesc un baner sau un link si se asteapta la rezultate imediate din marketing afiliat o sa fie dezamagiti.

Cu o strategie buna de marketing si o buna promovare vor apare rezultate.Cand ma refer la strategie de vanzari nu cred ca exista o reteta fixa de urmat fiecare publisher isi alege metoda pe care o considera cea mai buna.
In functie de cunostintele acumulate si de timpul acordat dezvoltarii unei afaceri online care are ca scop revanzarea de produse pe internet in timp apar si rezultatele asteptate.Marketingul afiliat poate fi o sansa la un venit in plus sau uneori chhiar mai mult de atat

Share/Bookmark

Niciun comentariu: