Problema traficului pe blog

Multi se gandesc sa inceapa o afacere online.Pare mai simplu la prima vedere decat sa iti deschizi o afacere obisnuita.Resursele pe care le aloci pentru un business online oricum sunt mai mici.Afacerile online sunt foarte accesibile lucru care nu se poate spune despre o afacere obisnuita.
Deocamdata internetul permite oricarei persoane sa isi incerce norocul intr-o afacere in mediul online.

Chiar nu este deloc greu sa iti faci un blog sa trantesti un baner si sa incerci sa revinzi un produs,sau sa devii partener cu diverse afaceri online
Zic si eu asa ca exemplu.Pare simplu nu?
Asa au zis multi care au incercat si treaba nu a mers asa cum se asteptau.Tocmai acest acces foarte mare la resursele internetului face concurenta enorm de mare.
Practic se da o batalie pentru trafic zi de zi,asa cum se da ca sa mai dau un exemplu,intre televiziuni pentru rating.

Deci ai emisiuni bune lumea se uita,exista audienta si poti castiga din publicitate.Nu ai audienta dai faliment.Cam asa stau lucrurile si in online.Daca nu reusesti sa aduci trafic nu poti sa susti o afacere online pentru ca nu iti convine sa muncesti degeaba fara sa ai rezultate(un mic profit)

Multi se gandesc ca un web design bun e suficient pentru a rezolva problema traficului insa nu este nici pe departe asa.
In orice afacere te-ai implica online trebuie sa folosesti din plin resursele pe care le ofera internetul.Trebuie sa faci un link-building sanatos si asta se face in timp nu dintr-o data.

Cum sa faci aceasta constructie de linkuri(link building) spre site-ul tau am scris in articole anterioare despre trafic.Ele nu sunt profesioniste insa exprima experienta mea asa cum a fost la timpul respectiv. Am aplicat acele tactici si am avut rezultate decente.
Nu poti avea rezultate in afacerile online fara sa rezolvi problema traficului.
In acelasi timp o data ce ai castigat trafic trebuie sa il monitorizezi pentru ca sa il valorifici asa cum trebuie sa stii ce sa le oferi vizitatorilor tai.Trebuie sa stii ce cuvinte cheie i-a adus pe site-ul tau,ce ii intereseaza.
Intr-un articol viitor voi face o recomandare cititorilor mei.Este vorba de un program de monitorizare a traficului pe care il folosesc de o circa 2 luni si care este foarte util.

Share/Bookmark

Niciun comentariu: