Imbunatateste aspectul blogului tau

Schimbarea template-ului unui blog
Platformele gratuite de blogging unde va puteti face un blog pentru a va exprima ideile de geniu va pun la dispozitie un numar limitat de template-uri din care puteti alege.
Fiecare blogger isi doreste un aspect unic pentru blogul sau.Template-urile puse la dispozitie de blogspot sau wordpress trebuiesc evitate nu pentru ca au un design urat ci pentru ca sunt mult prea folosite.
Cred ca va dati seama de importanta pe care o are o prezentare diferita pentru un blog si impactul unui aspect unic asupra vizitatorilor.
Bineinteles vizitatori vin si raman pe site in primul rand datorita continutului insa si un design bine ales in concordanta cu stilul general al blogului este un punct forte in plus.
Asadar trebuie sa aplicam cateva ''operatii estetice''blogului pentru a-i da un aer diferit care se completeze alaturi de continut ceea ce vrem sa transmitem cititorilor.
Cand am scris operatii estetice nu m-am referit la silicoane sau botox ci la schimbarea template-ului unui blog.
In mediul online, un template este un tipar, o baza pe care dezvolti aplicatia / pagina web. 

Cum schimbi template-ul la un blog ?
Desi pare greu,va spun eu ca nu este deloc asa.Eu mi-am luat inima in dinti am incercat si am reusit.Voi explica imediat cum se face schimbarea.

Unde gasesti template-uri noi pentru blog?
Bineinteles nea Google ne ajuta si cu aceasta ocazie.Tot ce trebuie sa facem e sa dam o cautare pentru ''free blogspot templates'' sau ''free themes blogger''
Veti gasi zeci de teme noi pentru blog din care selectati pe cea care credeti ca se potriveste cel mai bine cu stilul blogului pe care il aveti sau pe care il veti construi.
Dupa ce salvati noul template in pc (de preferat pe desktop)accesati panoul de control al blogului.
De acolo iata pasi care trebuiesc facuti pentru a incarca noua tema:

pasul 1


1.Intra in meniul Editati HTML, sub Descarcati sablonul complet, apasa pe butonul Chose file, iar in fereastra care se deschide selecteaza sablonul descarcat.
pasul 1


2.Dupa ce l-ai selectat, apasa pe butonul Incarcati.
pasul 2


3.Blogger iti va cere confirmarea pentru stergerea widget-urilor sau pastrarea lor.
pasul 3





4.Daca pierderea widget-urilor nu te intereseaza, apasa pe Stergeti obiectele widget sau puteti sa le pastrati apasand pe Pastrati obiectele widget.
Daca nu apare nici o eroare vei primi mesajul: Schimbarile dvs. au fost salvate.
5.Salvati sablon
6.Apasa pe Vizualizati blog pentru a vedea rezultatele.
Ai terminat, ai reusit sa schimbi template-ul pentru blogul tau.

Share/Bookmark

Niciun comentariu: