In cautarea afacerilor pe internet(2)

Scopul general al blogului

Mi-am dorit sa fac un blog pe care sa nu pun palavrageli ieftine despre politica de rahat din Romania,despre vedetele de 2 lei sau despre meciurile de maidan din liga 1.

Incerc sa scriu ceva util pentru vizitatorii mei si sper sa reusesc intr-o anumita masura sa realizez acest lucru,fie ca este vorba de recomandarile de produse, blogging sau afaceri online.
Stiu ca atac mai multe planuri insa ideea este ca vizitatorul sa iasa in avantaj.
Avantajul de a citi ceva diferit decat o stire oarecare recomentata de zeci de ori.
Vis a vis de fenomenul blogging si de afaceri online toata experienta mea capatata in zeci de ore petrecute in fata pc-ului am pus-o aici pe tapet fara rezerve.
Pe viitor voi face la fel.
Nu sunt articole de un nivel extraordinar insa ele exprima pas cu pas evolutia mea in blogging si afaceri online.
Tot ca scop mi-am propus popularizarea comertului online prin ofertele bune pe care le vanez si le recomand cititorilor mei.
Sunt constient ca daca vor fi multumiti de articole si recomandari vor reveni si altadata.

Despre bani si joburi online

Blogul afaceri online s-a nascut si din dezamagirea mea in ceea ce priveste felul denaturat in care sunt prezentate posibilitatile de castig online.
Mult timp am studiat ce ofera piata de munca online ca sa zic asa ,ce joburi poti sa faci pe net, ce site-uri platesc si cum poti sa faci bani online.
Am cautat pe google articole despre afaceri online,bani online,joburi online etc..
Unele site-uri prezinta aiurea si netransparent felul in care poti castiga bani pe internet,iar altele,mai grav,iti dau tepe de zile mari daca cazi in euforia pe care ti-o transmit.Pe altele desi cauti metode de a face bani linkul pe care dai click te trimite la compresoare aer(zic si eu asa ca exemplu).
Cand ma refer la tepe vreau sa zic ca desi ti se promit castiguri mari nu faci nici macar un cent.

Sfat:Atentie la site-urile care nu va permit comentarii la articole,cele care va cer diverse sume de bani sau cele care va promit din senin castiguri de zeci sau sute de dolari zilnic.
E clar ca acolo e ceva dubios asa ca evitati-le !


Ce mi-am propus sa scriu despre munca online..

In concluzie mi-am propus sa prezint aici pe acest blog in primul rand site-urile care isi platesc utilizatorii,iar daca aceste site-uri dau faliment voi anunta acest lucru.
In ce priveste castigurile care se pot realiza pe internet pot sa zic ca difera de la persoana la persoana in functie de implicare,cunostinte si timpul acordat.
Ma abtin sa comentez altceva.
Nu toata lumea are aceleasi capacitati.Este exact ca in viata reala.
Pe afaceri online nu sunt prezentate toate posibilitatile de castig online insa cele care sunt prezentate sunt sigure in proportie de 90%.
Nu depinde de mine in totalitate evolutia recomandarile pe care le fac.

Cati bani am facut eu online?

Cred ca nu are rost sa incep sa ma laud si sa postez platile care mi-au fost trimise
prin paypal.
Cel mai mult am castigat din advertoriale scriind pe blog.Am profitat si de alte oportunitati de castig pe net mai ales ca nu costa bani sa te implici in diverse joburi online.
La inceput si eu am fost sceptic in privinta posibilitatilor de a face bani pe internet.Cu trecerea timpului insa am descoperit ca se poate.Nu traiesc exclusiv din blogging si afaceri online insa poate fi o posibilitate pe viitor.Deocamdata este un hobby pentru ca imi place sa scriu si sa socializez prin blog.
Mi-am dat seama ca internetul si pc-ul inseamna mai mult decat facebook,torrente si jocuri online.

Share/Bookmark

Niciun comentariu: