Se castiga bani pe internet?

Atunci cand abordez cu diversi prieteni subiecte despre posibilitatile de a face venituri cu un pc pe internet ma lovesc de scepticismul si neincrederea lor.Nu cred ca e doar cazul persoanelor cu care am discutat eu.
In general internauti romani privesc pc-ul doar ca un mijloc de socializare sau distractie.
Filme jocuri ,facebook....bagam banii la greu in buzunarele corporatistilor americani sau din alte parti ale globului.

Din pasiune si din joaca,eu am avut ambitia sa-mi depasesc limitele si sa incerc sa folosesc pc-ul si pentru a face din el mai mult decat un simplu centru multimedia.
Si am reusit !
Imi place sa scriu,dar in acelasi timp nu vreau sa fac nici un secret sau sa maschez faptul ca acest blog a fost conceput special pentru a face bani.

Sunt multi bloggeri care se ascund in spatele diverselor articole platite si care striga sus si tare ca ei fac blogging din placere si nu accepta bani sub nici o forma pentru ceea ce scriu.
Poate o parte din ei au dreptate,insa eu cred ca doar 5% din bloggeri cunoscuti nu fac bani din blogging.
Nu sunt un filantrop,si nu dau retete de castig care sa faca pe cineva milionar peste noapte...Practic scriu despre afaceri online,despre site-uri care ofera posibilitatea de a castiga bani sau despre blogging si optimizare online pentru cei care vor sa se implice in ceva mai serios decat simplele ptc-uri din care faci bani de o pizza si un suc.

Scriu despre afaceri online pentru ca afacerile online nu au un circuit inchis.Afacerile online sunt deschise pentru oricine vrea sa se implice.Deci castig si eu,castigam impreuna !
Marea intrebare: Se fac bani online?
Eu fac bani online.Am reusit cu mijloace proprii sa optimizez acest blog pentru motoarele de cautare si sa prind cateva colaborari importante.La inceput de drum am facut bani din ptc...insa cu siguranta mi-am dorit mai mult de atat.De aceea am dezvoltat acest blog pe care il consider un proiect reusit.Il consider un proiect reusit pentru ca este un blog vizitat iar traficul este in crestere.Pentru mine acest lucru e o realizare insa nu vreau sa ma opresc aici.

Un mic mare sfat pentru cei interesati:Nu neglijati nici o posibilitate corecta de a face bani online oricat de prost ar fi platita.Conteaza experienta pentru a aspira la mai mult. E mai greu pana iti intra primii bani in cont pentru ca sa prinzi incredere si sa iti faci planuri mai elaborate de castig.
Nu va faceti iluzii porniti de la ideea unui venit suplimentar la inceput.Iar ca recomadare de final cititi experienta mea in blogging si afaceri online expusa pe acest blog.Poate asa lucrurile vor parea mai simple.Mult succes !

Share/Bookmark

Niciun comentariu: