Site-urile de Bookmarking iti aduc vizitatori

O modalitate de a aduce vizitatori pe blog o reprezinta siteu-rile de bookmarking.
Importanta traficului pentru un site sau blog e capitala toata lumea stie acest lucru.
Site-urile de bookmarking te ajuta sa faci publice articolele pe care le scrii sa fie cunoscute si de altii membri ai comunitatii online sa fie apreciate,comentate si votate.Practic pe site-urile de bookmarking nu se pune tot articolul ci doar un titlu si un link spre articolul tau.

E destul de simplu eu m-am familiarizat foarte repede cu aceste site-uri si pot sa fac chiar o clasificare a lor si sa-mi dau cu parerea fata de popularitatea si de traficul care il genereaza.
Cica.ro este numarul unu si cel mai bun dupa parerea mea si nu numai a mea.Sunt insa foarte pretentiosi cu linkurile pe care le propui si foarte selectivi.In fine poate de aceea sunt si cei mai buni.

Totusi cel mai bun trafic pentru articolele postate de mine imi vine de pe smen.ro un alt site de bookmarking care ocupa pozitia 2 in topul meu.Pe smen.ro linkul se posteaza foarte simplu.Este foarte usor sa devii membru sa postezi linkurile preferate si sa le citesti pe ale altor membri.Daca vrei poti sa le votezi pozitiv daca iti plac sau negativ daca nu iti plac.

Meritacitit.ro locul 3 un site interesant cu multe informatii postate care mai de care mai interesante. Meritacitit.ro este bine pus la punct poate un pic mai obositor grafic decat Cica.ro si Smen.ro insa merita sa va puneti linkurile si acolo.
Poate o importanta deosebita pe care o au aceste site-uri este informatia care este extrem de variata si extrem de comprimata intr-un singur loc.O alta latura utila este faptul ca daca membri acestor site-uri considera informatia scrisa de tine utila iti dau voturi pozitive care vor duce articolul tau intr-un top pe prima pagina intre cele mai citite pe respectivul site.La fel daca articolul nu place publicului va primi voturi negative.

Super interesante si construnctive aceste site-uri de bookmarking care iti pot aduce un numar considerabil de vizitatori si iti pot da si o idee asupra valorii textelor scrise de tine.

Share/Bookmark

5 comentarii:

cristian spunea...

Este adevara ce scri, sunt foarte utile site-urile de bookmarking, care se numesc agregatoare.

Eu unul am renuntat la aceste site-uri din motive personale nu ca nu sunt bune.

Uite o lista mai complecta facuta de mine http://crismblog.eu/bloguri-si-agregatoare/

Alex Baran spunea...

Iti multumim pentru aprecieri! As vrea sa adaug ca la Merita Citit nu se pot da voturi negative la bookmark-uri; cui nu-i place, nu voteaza. :)

Oferte Bune spunea...

Multumesc si eu pentru interesul acordat articolului

Flaviius87 spunea...

O sa ma inscriu si eu pe smen.ro. Ai articole extrem de interesante!

Cred ca o sa devin fan:!
PS: esti in blogroll-ul meu! ;)

Oferte Bune spunea...

Multumesc Flaviius87 si tu esti de azi in blogroll-ul meu!