Asculti muzica?Slicethepie te plateste pentru opinia ta !

UPDATE:Site-ul Slicethepie nu mai accepta utilizatori din Romania

Este al doilea articol pe care il scriu despre Slicethepie.Primul a fost o prezentare generala a site-ului.In linii mari am explicat despre o noua metoda pe care am descoperit-o de a a face bani pe net.Mi-a atras in mod special atentia si modul in care poti face venituri online,pur si simplu ascultand anumite piese muzicale pe care trebuie sa le comentezi si sa le dai o nota.Destul de simplu nu ?

Am decis sa scriu astazi acest al doilea articol despre Slicethepie pentru ca am primit de curand un e-mail de la ei in care m-au informat de ultimele modificari care au fost aduse site-ului si care vor fi continuate si in viitor.Se pare ca devine din ce in ce mai atractiv sa fiu activ la ei pe site.Sunt motive bune deorece au crescut platile pentru review-uri.

La inceput pentru a fi platit mai bine trebuia sa ai o activitate mai indelungata pe site activitate in urma careia utilizatorii erau clasificati .Sistemul de clasificare se numea sistemul stelar.In functie de cate review-uri aveai cresteai in sistemul stelar acumuland mai multe stele si putand castiga mai mult pe review.
Acest sistem a fost eliminat si bine au facut deorece sigur vor avea mai multi oameni interesati de afacerea lor online.Acum daca iti dai cu parerea despre o piesa muzicala iar comentariul tau este considerat relevant poti castiga mai mult.

Review-urile sunt platite intre 0,12 si 0,30 dolari indiferent daca esti mai nou sau mai vechi pe site.
De cine esti platit ? Pai e simplu.Slicethepie are diverse parteneriate cu artisti si diverse posturi de radio printre care mai nou parteneriatul cu CBS radio de care poate ati auzit si cu ne-SoundOut.Ei platesc pentru parerea ta .
Slicethepie reprezinta o sursa de venit online.Poti castiga bani ascultand muzica.Ce poate fi mai frumos de atat?
Review-urile se fac in limba engleza.Pentru a le scrie corect daca nu stati chiar foarte bine cu gramatica limbii engleze va recomand un translator online

Share/Bookmark