Blogging de succes

Sunt multe lucruri de spus despre blogosfera,despre blogurile romanesti,despre continutul si mesajul care il transmite fiecare blog in parte.Poate ar trebuii 10 articole nu cele 2 pe care le-am scris eu insa nu am nici o intentie sa ma lungesc asa de mult.Ideea principala este ca bloggingul de succes aduce si bani si reprezinta o imbinare intre placerea de a scrie si diversele modalitati de monetizare .

Una peste alta nu cred ca gresesc daca spun ca bloggingul poate fi si o afacere online de succes.Vreau sa va zic ca nu mi-am propus un raport profesional ci o caracterizare din punctul meu de vedere al blogurilor cu continut romanesc iar ca punct de referinta am luat topul ZeList.Acest top nu clasifica blogurile din punct de vedere al traficului ci dupa principiul ‘’link love’’.Am explicat in articolul trecut ce inseamna ‘’link love’’ asa ca nu mai reiau descrierea si o sa trec rapid la descrierea aleatorie la alegere a catorva din primelor 100 de bloguri romanesti din topul Zelist.Din punctual meu de vedere bloggingul reprezinta o modalitate mult mai importanta de socializare decat siteurile gen facebook,twitter,hi5, care sunt pierdere de timp si lipsa de creativitate.Respect si consideratie pentru blogarii care scriu articole originale si valoroase ca informatie si care ajung sus prin multa munca .

Dar sa trecem la topul ZeList si o sa trec de la pozitia 3 care este ocupata de blogul lui Tudor Chirila la pozitia 28 care este ocupata de blogatu.ro.Daca faceti blogging poate ati auzit de blogatu.ro,iar daca nu ati auzit va zic eu acum ca este un blog care merita citit.
Blogul arata bine este simplu de parcurs si de inteles pentru oricine vrea sa afle ce se mai intampla in blogosfera si este foarte interactiv.Ce imi place in mod special la blogatu.ro sunt concursurile super interesante pe care le organizeaza pentru blogari si transmisiile in direct pe care le face din cand in cand pe blog.
Bineinteles reclama are locul ei si pe blogatu.ro si e normal pentru ca trebuie sa isi sustina de undeva blogul si informatiile pe care ni le pune gratuit la dispozitie.Reclama este bine integrata in site si nu este deloc obositoare.Imi place blogatu.ro si daca ar fi dupa mine e chiar mai interesant la continut decat manafu.ro care e pe locul 1 in ZeList.
Sa mergem mai departe si sa mai observam o caracteristica a topului ZeList.
In primele 100 pozitii sunt foarte multe bloguri care apartin unor persoane publice,comentatori sportivi,politicieni,artisti,etc.Blogurile lui Adrian Nastase,Ciutacu,Mihai Bendeac,Serban Huidu,Andreea Raicu,Oreste si asa mai departe.Nu o sa comentez nici unul dintre ele pentru ca lumea stie foarte bine despre fiecare in parte ce activitati au in mediu public.

In blogosfera ei au un avantaj datorita popularitatii pe care o au .Sa nu credeti ca am omis locul 2 in Zelist.Ma intorc pe final la el la locul 2 care este ocupat de umbrelaverde.ro.Este un site de educatie civica ca sa zic asa un blog necesar pentru Romania unde respectul fata de mediul inconjurator are lipsuri mari.
‘’Sa pastram Romania curata’’ e deviza blogului umbrelaverde.ro .Blogul arata foarte bine este interactiv te poti implica in campaniile pe care le propune si bineinteles este monetizat.Exista reclama pe umbrelaverde.ro foarte bine plasata pe site si nederanjanta aproape nu iese in evidenta deloc.Inclin sa cred ca in spatele blogului lucreaza mai multe persoane la continut si aspect.

E loc de a spune mult mai mult despre blogurile din ZeList insa am prins niste lucruri esentiale care fac legatura intre blogging si monetizare.Bloggingul este si o afacere online in marea majoritate a cazurilor pentru ca un blogger trebuie sa se sustina financiar pentru a scrie si a-si dezvolta site-ul.
Mai devreme sau mai tarziu orice blogger isi monetizeaza blogul odata cu cresterea traficului si a popularitatii.Scrieti si voi articole bune de calitate care sa reprezinte opinia voastra despre ceva si in timp veti deveni bloggeri cunoscuti,respectati pentru opiniile voastre.Traficul pe blogul vostru va creste,popularitatea voastra va creste si bloggingul va deveni profitabil poate chiar o afacere online.

Share/Bookmark

9 comentarii:

Anonim spunea...

how's things afacerionlinereale.blogspot.com blogger discovered your blog via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer get backlinks seo search engine marketing backlink service backlinking Take care. John

Anonim spunea...

Cred ca blogging de succes se bazeaza foarte mult insasi pe tema blogului. Recent am creat un blog pe tema pariuri sportive live. A fost un succes mare, si banii au venit repede :)

Anonim spunea...

This is a fantastic piece, I discovered your site browsing aol for a similar topic and came to this. I couldnt find to much other details on this article, so it was nice to find this one. I will probably be back to look at some other posts that you have another time.

Anonim spunea...

www.afacerionlinereale.com find out here Alegerea opțiunilor potrivite poate fi chiar importantă încazul când vine vorba de rambursarea

Anonim spunea...

www.afacerionlinereale.com navigate to this site Dacă doriți să vă proteja de la taxele de descoperit de cont la doar opt -dinprogramul de

Anonim spunea...

www.afacerionlinereale.com breaking news În ciuda " mizeriile " animale de companie și de control nu este suficient directă ,Stretch Apartament Pelham arată după o anumită calitate estetică

Anonim spunea...

www.afacerionlinereale.com more information Westchester Piața angajat Tracy a spus că acestea sunt scurte personal și să aibă un timp de greu să țină pasul cu toate nevoile dincomplexul ( Tracy , 2009)

Anonim spunea...

Howdy! I just would like to offer you a huge thumbs up for your great information you have got right here on this post. I am returning to your web site for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]onlinepokiesking4u.com[/url]

Anonim spunea...

Hello! I simply would like to offer you a huge thumbs up for your great information you have right here on this post. I am returning to your site for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]read more[/url]