Cateva idei care iti aduc vizite pe site

Pana la urma m-am hotarat sa dezvaluii marele secret al afacerilor online.Desi pentru unii nu mai este un secret,poate pe pagina mea vor intra si unele persoane care nu au de a face cu fenomenul afacerilor online,cu fenomenul blogging,sau care nu au avut vreodata un site sau un blog si bineinteles care au intentia de a-si face pe viitor un site sau un blog cu intentia de a castiga si ceva bani din asta.

Marele secret al afacerilor online pentru toti cei care au un blog sau un site este si subliniez asta cu litere mari TRAFICUL.Asa cum pentru un post tv audienta este primul factor care ridica respectivul post asa si pentru un site traficul ii asigura existenta si dezvoltarea.Fara trafic si fara audienta nu existi,nu reprezinti nimic.
Poti sa faci cel mai frumos site cu cel mai frumos script,poti sa oferi cele mai bune servicii sau produse totul e in zadar fara trafic pentru ca nu te adresezi nimanui.
Pentru a castiga trafic trebuiesc luni de zile de munca mai ales pentru un incepator.

Marea greseala pe care o fac multi bloggeri incepatori ,este sa arunce un filmulet de pe youtube cateva gadgeturi cu vremea si cursul de schimb valutar intr-un coltisor,doua trei articole si alea copiate de cine stie unde si bineinteles sa il monetizeze repede cu reclama de la Adsense sau in fine sa il umple cu publicitate de diferite categorii in speranta unor venituri rapide si usor obtinute.
Nu merge asa ,e un start gresit.Prima data rezolvati problema TRAFICULUI si abia la urma cand castigati 500-1000 de vizitatori pe zi ganditi-va la reclama.Iar cu cat traficul va creste o sa fiti voi cautati cu oferte de publlicitate.Poate chiar nu o sa mai convina sa puneti adsense pentru ca veti putea castiga mai mult din alte metode de monetizare.

Cum se rezolva problema traficului sa luam exemplu unui blogger ?Pai sa vedem :
1.In primul rand fi sociabil,colaboreaza cu bloggeri care au aceleasi subiecte prin schimb de linkuri.
2.Incearca sa fi original articolele scrise sa prezinte interes sa prezinte un punct de vedere diferit.
3.Actualizeaza cat de des poti site-ul.Continutul cat mai des actualizat aduce vizitatori.
4.Inscrie blogul in site-urile de bookmarking si pune linkuri
5.Pe Facebook fa-ti o lista cat mai mare de prieteni si din cand in cand mai posteaza un link
6.Inscrie site-ul in cat mai multe directoare web
7.Comenteaza articole de pe site-uri cu trafic mare si pune si un link spre tine acolo
8.Metode offline :fluturasi,pliante etc..

In concluzie bloggingul poate fi si o afacere online dar pentru a devenii o afacere online de succes aveti nevoie de trafic.Cateva metode pentru a avea vizitatori vi le-am dezvaluit aici daca mai stie cineva ceva in plus fata de ce am scris eu in acest articol astept comentariile voastre

Share/Bookmark

25 de comentarii:

Flaviius87 spunea...

Ai subliniat foarte bine acest aspect al necesitatii traficiului inainte de toate.

Trebuie sa rescunosc ca si eu am cazut prada aceleiasi chestiuni - mi-am facut un blog si da-i cu Adsense pe el :)). Bineinteles ca banii au intarziat sa apara, ca nu aveau de unde sa vina dealtfel.

Acum sunt in crestere, mi-am facut un numar cat de cat de vizitatori, insa mai am muuult pana departe! Toata ideea e ca am urmat cativa pasi enumerati si de tine mai sus (din pacate a trebuit sa invat pe propria piele, pentru ca nu stiam ce si cum...).

Simt ca sunt in expansiune, si vad, ca daca muncesc mai mult, am si rezultate mai bune!

Succes tuturor!

Oferte Bune spunea...

Si eu tot pe propria piele am invatat.Practic cine citeste articolul castiga timp.Foarte dragut si la obiect comentariul tau

Flaviius87 spunea...

Evident, cine are noroc si ajunge pe pagina ta inainte de a se arunca in "bussines" :P va avea numai de castigat!

cristywbs spunea...

as vrea sa styu si eu cam cati bani se poate castiga dupa google adsense

Oferte Bune spunea...

Poti sa castigi 500 de euro pe luna sau poti sa nu castigi nimic,depinde de multi factori printre care traficul si numarul de clickuri normal...

cristywbs spunea...

george ghita te rogposti sa mo contactezi pe adresa mea de e-mail cristywbs123@yahoo.coe m pentru mai multe detali despre google adsense deoarece multa lume spune ca cu adsense in romania nu faci ni o mie de lei

Oferte Bune spunea...

Cristywbs ,m-am chinuit un pic sa inteleg ce ai vrut sa zici,din Adsense se fac bani si in Romania dar ai nevoie de multa munca,continut original si trafic.Citeste articolele de pe blogul meu care te vor ajuta

Anonim spunea...

as mai vrea sa te intreb cam cati bani da adsense pentru fiecare clic pe reclama astept raspunsu tau si scuza-ma de deranj

Oferte Bune spunea...

Salut,nu exista un pret fix pe care il da adsense pe click.Conteaza continutul pe care il are site-ul tau,de preferat sa fie original,subiectele pe care le abordeazi,pozitionarea blocurilor de reclama in site,sursele de trafic etc...

Anonim spunea...

as vrea sa styu google adsense ity arata caty bani ai cont ( sa zicem
4$ sau 150$)

Oferte Bune spunea...

In contul adsense ai toate statisticile necesare inclusiv situatia veniturilor castigate

Anonim spunea...

as vrea sa te intrep pe blogspot.com cei de la google pun reclama daca continutul este unul pentru adulti

Oferte Bune spunea...

Daca ai un blog care are continut pentru adulti nu cred ca merge sa pui reclama de la Google Adsense

Unknown spunea...

dar pot sa pun alte reclame de la magazine erotice sau alte reclame

Oferte Bune spunea...

kevin stefan,ca sa fi mai sigur poti incerca alta retea PPC ca de exemplu
Coozila Advertising.Sunt mai flexibili decat Google Adsense

Anonim spunea...

Continut de calitate
pagina facebook
promovare facebook platita(cateva sute de euro de investi)
Am gasit ceva mai 'mura in gura' pentru noi astia care cautam cum se face? ce este aia? ce inseamna cealalta? http://seo.izamar.ro/index.php/2016/09/16/optimizare-seo-promovare-seo-cum-ajungi-pe-prima-pagina-google/

John spunea...

ray bans
ralph lauren outlet online
louboutin shoes
louboutin outlet
louis vuitton outlet online
coach factory outlet online
birkenstocks
prada outlet online
true religion jeans outlet
ralph lauren sale
20170703yuanyuan

axing spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
conan spunea...

In my opinion only one of these two new IWC Portugieser Chronograph Edition “150 Years” watches is really worth talking about as a compelling purchase option. Each is limited to 2,000 pieces,replica watches but it is the white-dialed reference IW371602 variant that excites me. The other version is the IWC Portugieser Chronograph reference IW371601 with a lacquered blue dial. Aesthetically this version of the Portugieser is very pretty, but it is marred by ineffective hands. Notice how on the blue dial the beautiful white hour markers are easy to read because of the high contrast? IWC didn’t follow suit with the hands, which are needle-thin (per Portugieser-style design) and polished. This means they blur in with the dial and cause legibility issues which do not flatter the full potential of the timeless Portugieser dial design.replica watches uk If only IWC had painted the hands in white to match the hour markers… perhaps for a future variant of the Portugieser Chronograph? We can hope right?

Anonim spunea...

Detto questo, l'orologio IWC Portugieser Chronograph Edition 150 Years con quadrante bianco è così bello che aBlogtoWatch lo abbiamo inserito nella nostra lista dei 10 migliori orologi di SIHH 2018 (qui). In passato orologi come questo avevano origine da movimenti,rolex replicama oggi la versione meravigliosamente proporzionata di 41 mm di larghezza del Portugieser si può avere con un movimento cronografo automatico calibro IWC 69355 interno (più su quello sotto). L'IW371602 presenta una cassa in acciaio lucido e un cinturino in alligatore nero leggermente lucido che sembra semplicemente fantastico in uno stile di fascia alta, senza tempo e conservativo. Ho da tempo affermato che il Portugieser Chronograph è un orologio di lusso “senza tempo, non offensivo” per chi cerca la massima versatilità e valore alla moda.orologi replica In breve, un orologio come questo non si sentirà mai fuori posto in una collezione di orologi a tutto tondo.

Anonim spunea...

Nem, még soha nem voltam bosszantva az IWC Portugieser ETA-alapú verzióival, de ezekön az árakon a házon belüli mozgás egyszerűen sokkal megfelelőbbnek tűnik. Van még vonzó vizuális élmény is,replika órák amikor az IWC Portugieser Chronograph ügyét megfordítják, és megnézik a mozgást, amely kitölti a visszaesést. A 69355 kaliberű automatikus mozgás 194 alkatrészből készül, kétirányú automatikus tekercselő rendszerrel és vonzó szinttel. A kronográf 30 percre korlátozódik, lehetővé téve az sub-tárcsák tiszta, függőleges elrendezését az óra elülső oldalán.rolex replika Az IWC tovább fejlesztette az oszlopkerék-átviteli rendszerrel ellátott kronográfot, és az óra 4 Hz-en (28 800bph) működik, 46 órás energiatartalékkal.

Anonim spunea...

Soyons clairs: les montres IWC Portugieser Chronograph Edition 150 Years marquent pour la première fois le mouvement d’une famille de calibre 69000 (ici le 69355) dans cette taille. Dans le passé,replique montre les chronographes Portugieser avec mouvements internes avaient des boîtiers plus volumineux et plus épais, ce qui le rendait un peu plus sportif que ce que beaucoup de gens voulaient. Cela signifie probablement que les futurs modèles (édition non limitée) du Chronographe Portugieser seront équipés du mouvement 69355 - mais pour le moment,replique rolex les fans de ces montres se limiteront à ces deux modèles à édition limitée pour 2018.

orologi repliche spunea...

Sul ponte a croce dell'orologio Tourbillon Breguet,replica watches queste parole sono incise: BREVET DU 7 MESSIDOR AN 9,orologi replica situato sui lati sinistro e destro del ponte a croce,orologi replica attraverso il coperchio inferiore in vetro zaffiro, puoi vedere questo "accattivante" I dettagli.

yanmaneee spunea...

goyard handbags
supreme outlet
moncler outlet
supreme t shirt
goyard
moncler jackets
golden goose outlet
yeezy
supreme hoodie
golden goose outlet

nbde2020 spunea...

uhren replica
fake rolex uk
falsi rolex

fake uhren
fake Breitling
Breitling replica

rolex replica kaufen
fake Omega
replica orologi rolex siti sicuri