Bloggingul intre afacere si informatie

Blogurile au aparut cu ceva timp inaintea retelelor de socializare.Conceptul de blog a fost definit prima data de catre bloggerul american Jorn Barger in 1997 sub denumirea de"weblog".Prin 1999 forma de blog a fost adoptata de Peter Merholz. 
Acestea au fost inceputurile popularelor bloguri de azi.E la moda sa ai un blog si multe persoane care folosesc internetul isi pun opiniile ,impresiile de viata,exeprientele,emotiile pe tapet adica pe blog pentru a fi impartasite si de altii.Blogul insemna in primul rand socializare, interactiune cu alte persoane,schimb de idei.

O data cu evolutia blogurilor marile companii si afaceristii si-au dat seama de potentialul care il au aceste siteuri si s-au orientat spre a-si face cunoscute produsele si serviciile si in aceasta sfera online.Asa ca agentiile de publicitate s-au implicat serios iar unii bloggeri au acceptat colaborarea.Banul e ban pana la urma nu ?Si daca tot scrii cu pasiune si ai ceva de zis de ce sa nu castigi si ceva din asta.
Din pacate datorita monetizarii,calitatea multor bloguri a scazut mult.
Tentatia banului i-a facut pe multi sa isi faca un blog doar pentru a castiga bani fara sa tina seama de continut si de articolele scrise.

Multi au promovat si promoveaza in blogurile cu continut despre afacerile online informatii false sau copiate din alta parte fara sa fie utile nimanui eventual sa produca confuzie sau sa mai arda un fraier dornic sa se imbogateasca peste noapte.
Bani online nu se fac deloc usor.Pentru un incepator care habar nu are cu ce se mananca afacerile online sa faca 1 dolar pe zi e o adevarata aventura asa ca nu pierdeti vremea cu cei care vand ideii de sute de euro pe zi.

Eu am ales sa scriu despre afacerile online pe acest blog.Orice oportunitate de a face bani online o voi cantari bine si voi scrie despre ea pe blog asa cum am scris si pana acum.Am recomandat cateva siteuri pe care chiar se fac bani,nu multi dar se fac bani .Sper sa reziste in timp cat mai mult afacerile online de care am vorbit si de care o sa vorbesc.Cine vrea sa castige mai mult de cativa centi pe zi trebuie sa invete mai mult despre afacerile online si sa isi faca de exemplu un site sau un blog pe care sa il monetizeze.

Pentru inceput e bine sa incepeti cu micile afaceri online ca sa vedeti cum se castiga un ban pe net, sa va faceti un cont bancar gratuit sa vedeti cum se face un transfer de bani online,pentru ca apoi sa evoluati incet incet prin informatie spre mai mult.Intr-un articol viitor voi incerca sa abordez subiecte despre blogurile de succes ,si bineinteles banii care stau in spatele articolelor bine scrise
Pe net nimeni nu scrie de dragul de a scrie fara sa castige si ceva din asta(eventual foarte putini)

Share/Bookmark

Niciun comentariu: