Vreau o imprimanta de calitate

imprimanta laser
Batrana mea imprimanta si-a facut cu varf si indesat datoria.Este destul de zgomotoasa si tipareste cam greu ceea ce este un dezavantaj major.
Partea cu zgomotul nu ar fi o problema mare insa viteza de tiparire este un incovenient destul de deranjant pentru ca pierd cam mult timp.
Pentru cineva care scoate la imprimanta 10 pagini pe saptamana poate e satisfacator insa pentru mine volum datelor scoase de pe net a crescut considerabil si am nevoie de ceva mai performant si mai ales mai rapid la tiparire.
O sa fac o cercetare rapida de piata sa vad ce ar fi mai potrivit pentru mine.Pot sa va spun ca este primul articol pe care il scriu ''live'' adica pe masura ce navighez pe internet si trag o concluzie o postez aici pentru a fi o informatie utila si altor persoane care au aceasi problema si vor sa isi schimbe vechea imprimanta.

Tehnologia inkjet vs tehnologia laser

Asadar cercetarea va fi online pentru ca nu am chef sa pierd 2-3 zile prin magazine discutand cu ''vanzatori amabili''.Sper ca ati inteles sensul ghilimelelor.
Pe internet cu cateva click-uri ajung la informatia dorita.Am de ales intre imprimante care folosesc tehnologia inkjet si imprimante laser.
Desi sunt mai ieftine imprimantele cu tehnologie inkjet parca sunt un pic prea clasice si ar insemna sa bat pasul pe loc daca as cumpara asa ceva.
Simt nevoia sa fac un pas inainte daca tot trebuie sa imi cumpara ceva nou asa ca o sa ma indrept clar spre imprimantele cu tehnologia laser.
Tinand cont ca este un bun de folosinta indelungata nu o sa ma zgarcesc la bani insa nici sa arunc o suma imensa nu mi-ar conveni.

Avantaje si dezavantaje la o imprimanta laser
Avantajele tehnologiei laser la imprimante sunt viteza de tiparire care este pentru mine un lucru foarte important si calitatea tiparirii care este net superioara imprimantelor clasice.
Despre nivelul zgomotului produs,pot sa zic din descrierile pe care le-am citit ca imprimantele din noua generatie sunt mult mai silentioase.
Lucrurile nu pot fi niciodata perfecte asa ca este normal sa fie si unele dezavantaje la imprimantele laser.
Despre pret putem spune ca nu mai este un inconvenient imprimantele laser care costau acum cativa ani cateva sute de euro acum costa cateva sute de lei.
Sub 1000 de roni iti poti cumpara o imprimanta laser ceea ce nu puteam face in 2008.
La dezavantaje putem trece cartusele de toner care sunt destul de piperate ca pret.Cateodata cartusele de toner pot costa cat imprimanta asa ca trebuie sa fiti atenti cu ce fel de cartuse se vinde produsul pe care vreti sa il achizitionati.Spun asta pentru ca spre exemplu,am gasit la o imprimanta laser HP ,un toner HP de ''start'' ceea ce semnifica ca acel cartus nu are capacitatea unui cartus standard.Deci atentie mare atunci cand va decideti.
Tot la dezavantaje pot trece dimensiunea care este mai mare la imprimantele laser care sunt mai voluminoase decat cele clasice cu cerneala.Asigurati-va ca aveti spatiu suficient daca va hotarati sa luati o imprimanta laser

Pe final pot recomanda celor care au un volum mare de imprimare sa aleaga o imprimanta laser deoarece va simplifica munca si castigati timp.
Alegeti o imprimanta cu un toner compatibil de calitate care sa nu fie costisitor.

Spor la imprimare !

Share/Bookmark

Niciun comentariu: