Publicitate ieftina pe bloguri

Internetul,prezent si viitor
Toata lumea stie de avantajele pe care le ofera internetul,o sursa imensa de informatie la indemana tuturor.
In acelasi timp toata lumea isi da seama de importanta uriasa pe care o va avea internetul pe viitor.Internetul este in plina dezvoltare iar numarul utilizatorilor creste continuu.

Plecand doar de la aceste mici detalii ne dam seama ca internetul este un mediu propice si pentru oamenii de afaceri.
Nu as vrea sa fac previziuni sau sa trag concluzii fara sa am argumente certe insa pot sa cred ca pe viitor oamenii vor prefera internetul ca sursa de informare si de divertisment in locul clasicelor programe TV.
Internetul ofera oamenilor ceea ce televiziunea nu a reusit sa ofere timp de 30-40 de ani si anume interactivitatea,implicarea directa in informatie.

Blogul sursa de informare?

Blogul este o forma de socializare.Spre deosebire de un cont pe retelele sociale un blog reprezinta altfel o persoana.
E mult mai simplu sa pui 3-4 poze si sa faci comentarii la diverse actiuni ale prietenilor tai pe facebook decat sa scrii un articol pentru blog.
Blogurile sunt originale si unice marea majoritate.De aceea eu prefer sa citesc bloguri in locul ziarelor online.
Informatia pe care o gasesc pe bloguri este mult mai curata decat ceea ce gasesc in presa murdara,corupta si partinitoare de la noi.
Deci pot spune ca blogurile sunt o sursa excelenta de informatie.In acelasi timp blogurile devin din ce in ce mai populare iar numarul cititorilor de bloguri este in contiunua crestere.

Publicitatea pe bloguri ?
Oamenii de afaceri si-au dat seama de potentialul internetului si de populariatea blogurilor.Sunt insa si afaceristi care inca nu stiu sau nu isi fac inca publicitate pe internet.
Avantajul pe care il ofera in acest moment internetul in domeniul publicitatii este reprezentat de pretul mic care este cerut pentru reclama online fata de alte forme de publicitate.Pot specifica in mod special publicitatea pe bloguri.
Publicitatea pe bloguri este una dintre cele mai eficiente metode de a face cunoscuta o afacere.
Un advertorial bine scris va poate garanta o mica parte din viitorul de succes al afacerii dv.

Cum alegeti blogurile pe care sa va faceti reclama?
Daca aveti de oferit un serviciu sau vreti sa faceti reclama la un magazin de combine frigorifice spre exemplu,puteti sa promovati afacerea dv pe 10-15 bloguri bine alese.
Bine alese inseamna sa alegeti bloguri cu 1-2 ani vechime,preferabil sa fie pe domeniu propriu ,si care au peste 100 de articole scrise.In acelasi timp trebuie sa fiti atenti la cat de mult socializeaza bloggerul respectiv.
Nu in ultimul rand un page rank bunicel de la google e de asemenea important.
Formele de publicitate pot fi articole scrise,linkuri platite,banere etc..pe care le postati pe blogurile cu care ajungeti la o intelegere.E simplu si eficient ! 

Articolele pe care le platiti vor ramane mult timp online si vor fi accesate de mii de persoane care pot devenii clientii dv.Un articol scris este mult mai eficient decat multe alte forme de publicitate.
De asemenea daca aveti un blog sau un site pe care vreti sa il popularizati,puteti face o campanie de publicitate pe bloguri.Cu resurse modeste se pot obtine rezultate notabile.Succes !

Share/Bookmark

Niciun comentariu: