Avantaje pentru client oferite de magazinele online

De multe ori cand cautam tot orasul pentru a gasi produsul de care aveam nevoie ma amuzam cand 15 vanzatori imi spuneau 15 variante diferite despre acelasi produs.Mai bagau si de la ei una alta ca sa fie convingatori doar sa ma convinga sa cumpar.Scopul scuza mijloacele vorba proverbului !

Trebuie sa trag o concluzie din acest lucru si anume:
Multi vanzatori sunt total nepregatiti si te pot induce in eroare.
Cand ajungi acasa si vezi ca marfa cumparata nu corespunde cu standardele la care vroiai sa fie gresala nu o plateste vanzatorul ci tot tu ca comparator credul.
Vrei sa cumperi anvelope de iarna si acasa studiind mai bine treaba iti dai seama ca sunt all season.Bineinteles te duci le schimbi,dar timpul tau nervii tai cine le suporta?

De aceea prefer sa cumpar de pe internet.Intodeauna am fost mai multumit de produsele achizitionate online decat de cele cumparate din magazine.
Nu exista nici un risc ,plata se face acasa ,iar produsele sunt conforme cu prezentarea de pe site pentru ca descrierile sunt luate direct de la sursa,de la producator.
Deci informatia este de calitate si adevarata in proportie de 100%.Nu zic ca mai sunt exceptii insa in cazuri de acest gen ai ca argument prezentarea eronata de pe site.
In schimb daca un vanzator nu recunoaste ca te-a informat gresit ramai cu buza unflata pentru ca marfa nu se schimba daca corespunde calitativ.

Pretul mai mic ,informatia reala despre proprietatile si functiile unui produs sunt argumente forte pentru un comparator.Il determina sa cumpere si daca va fi multumit va reveni peste un timp sa cumpere iar.
In Romania comertul online este la inceput insa castiga tot mai multi adepti.Lumea incepe sa isi dea seama de avantaje.Sunt convins ca pe viitor cifra de afaceri reprezentata de vanzarile online o va depasi cert pe cea a magazinelor obisnuite.

Share/Bookmark

Niciun comentariu: