Vacante accesibile cu Colibri Tour

Cea mai frumoasa perioada din an este perioada vacantelor. Nimeni nu ma poate contrazice, desigur. Asteptam in fiecare an concediul, pentru a ne detasa putin de toate problemele cotidine pe care fiecare dintre noi le avem. Pentru multi goana dupa ofertele de vacanta incepe cu mult timp inaintea concediului. Am amici care isi rezerva vacanta dorita cu cel putin 10 luni inainte.

Din punctul meu de vedere eu faceam altfel pana acum cativa ani. Intre timp optiunile mele s-au schimbat. Inainte preferam sa imi rezerv locatia de vacanta cu doar doua trei saptamani inainte. Bineinteles ca suportam anumite costuri in plus. Sunt cateva avantaje, printre care cel mai important mi se pare starea vremii din perioada vacantei. Daca rezervi cu mult timp inainte locatia de vacanta, nu ai cum sa stii cu precizie daca vremea va fi frumoasa. E o loterie. Totusi riscul este foarte mic deoarece in general mai ales pe perioada verii, sunt sanse mici sa prindeti vreme urata. Insa e un criteriu de luat in calcul, daca nu este timp frumos, vacanta poate fi una mai putin placuta.

Totusi rezervarea unei vacante din timp, este un avantaj important din punct de vedere financiar si nu numai atat. Atunci cand rezervarea se face foarte aproape de perioada vacantei ofertele de vacanta sunt mult mai limitate. Dar sa va povestesc mai jos ceva din experienta mea de anul trecut.

Asadar, anul trecut m-am decis sa imi rezerv cu 7 luni inainte vacanta. Am cautat pe internet cele mai bune oferte de vacanta. Sunt foarte multe agentii de turism care se promoveaza pe internet, aveti de unde sa alegeti. Eu mi-am propus sa imi petrec concediul in Grecia, deoarece am auzit si de la prieteni si prin media ca merita din multe puncte de vedere. Servicii bune, peisaje, curatenie, mult mai multa liniste decat in statiunile din tara in anumite zone. Pe langa asta nu prea sunt riscuri cu vremea urata in Grecia, decat poate sa fie mult prea cald.

Deci, zis si facut. Am dat un search pe google si printre altele, "am tras un ochi" peste ofertele de vacanta din Santorini ale agentiei Colibri Tour. Deoarece mi s-a parut o oferta tocmai buna pentru mine, am decis sa apelez la serviciile acestei agentii de turism. Acum pot spune ca alegerea a fost una foarte buna, am fost multumit si de locatia aleasa si de pretul dat. Poate fi o recomandare si pentru altii desigur.

Si cu alte ocazii am metionat ca imi plac lucrurile simple si la obiect. Site-ul agentiei de tursim Colibri Tour este foarte bine structurat, simplu in navigare chiar si pentru cei care nu pre au au conostinte temeinice despre navigarea online. Puteti opta pentru sejururi cu avionul, sejururi cu autocarul, circuite cu avionul sau autocarul, sau puteti rezera direct camera la hotel. Mai mentionez city break-urile, pelerinajele sau programele pentru seniori si multe altele.

Atunci cand esti multumit de ceva tii minte si apelezi din nou la acele servicii de care ai fost multumit. Poate stiti sau ati auzit ca au fost unele probleme cu anumite agentii de turism, asadar alegeti cu grija. Nu cred ca e bine sa ne bucuram nici de chilipiruri deoarece o vacanta reusita nu este intodeauna si cea mai ieftina. Probabil optiunea cea mai buna ar fi cam pe la mijloc dupa mine. Nici foarte scump dar nici foarte ieftin. Daca doriti ca vacanta dvs. sa fie una reusita cred ca puteti apela la serviciile Colibri Tour.

Anul acesta ma gandesc la o calatorie in Tenerife. Am vazut pe site multe oferte bune de vacanta in Spania. Cred ca merita incercat. Desi ofertele de vacanta in Tenerife incep de la 623 de euro, un sejur acolo merita, deoarce o data este concediu in fiecare an.

Pe final daca ati avut experiente placute cu agentiile de turism cu care ati colaborat va astept cu comentarii la acest articol. De asemenea puteti sugera ponturi de locatii de vacanta din tara sau din strainatate pentru a inspira si alti turisti.

Si pentru ca lucrurile sa fie complete daca tot am recomandat agentia de turism Colibri Tour iata si datele lor de contact:
S.C. COLIBRI TOUR S.R.L. | RO15802061 | J01/857/2003 | Sediu Social: Sebeș, Lancrăm, strada Nouă, nr. 143, Jud. Alba | Punct de lucru: Sebeș, 515800, Str. Mihai Viteazu nr. 3, Jud. Alba. Telefon: 0040771017119. Site: https://www.colibritour.ro


Share/Bookmark

Niciun comentariu: