Anvelope de vara, de iarna sau all season?

Recent am avut o discutie cu cativa amici despre anvelope. Ca si despre alte chestiuni, normal, parerile sunt impartite. Mai ales cand vorbim despre tipuri de anvelope. Faza interesanta este ca multi isi dau cu parerea vis a vis de anvelopele all season, de exemplu si spun ca nu sunt bune nici iarna nici vara fara sa le fi incercat macar.

In continuare am sa dau cateva detalii din experienta mea cu anvelopele all season, pe care le am de ceva ani. Mai exact vreo 4 ani. Asadar de 4 ani circul cu anvelope all season si iarna si vara si ma declar multumit. Ca sa fac o comparatie, intr-adevar, anvelopele de vara se comporta putin mai bine vara, iar anvelopele de iarna sunt ceva mai bune iarna fata de cele all season. Totusi diferentele sunt foarte mici, asadar dupa parerea mea merita sa incercati anvelopele all season.

Inainte sa imi cumpar anvelope all season, citeam pe forumuri sau site-uri in care se discuta despre acest subiect, ca anvelopele all season sunt zgomotoase vara, ca nu fac fata iarna asa cum ar trebui sau ca atunci cand franezi, distanta de franare creste considerabil fata de anvelopele de vara sau de iarna. Aceste lucruri nu le discut, fiecare face alegerea pe care o considera mai buna insa eu pot spune ca nu am observat aceste diferente. Am specificat putin mai sus, este o mica diferenta insa nesemnificativa.

Atunci cand decideti sa cumparati un set nou de anvelope, as recomanda, din experienta mea, sa cumparati anvelope produse de un producator cunoscut. Durata de utilizarea a anvelopelor de firma este mai mare, asadar faceti o investitie mai buna in timp. Eu am achizitionat anvelope Debica anvelope all season de care sunt foarte multumit. Le-am folosit 4 ani si desi a venit timpul sa le cam schimb, cred ca mai merg cu ele un an.

Unul din marile avantaje ale anvelopelor all season este ca nu trebuie sa mergeti la service in fiecare toamna sau primavara sa le schimbati in functie de sezon. Pe langa asta nu trebuie sa mai platiti depozitarea unui set de anvelope sau nu va mai ocupa loc inutil acasa. In acest fel castigati timp si spatiu si de ce nu niste bani. Daca nu sunteti suta la suta hotarati puteti macar sa incercati sa vedeti cum va simtiti daca concuceti o masina care este dotata cu anvelope all season. Inainte sa optez pemtru anvelope all season eu am condus masina unui prieten care isi montase un set all seson. In acest fel mi-am risipit indoielile, de care aflasem din din diverse surse si mi-am cumparat si eu. La vremea respective, am ales sa imi cumpar online anvelopele. Atunci era o oferta destul de mare si buna pe net. Multe magazine online vindeau anvelope, oferta bogata diverse preturi, aveam de unde sa aleg.

Zilele trecute am dat un search si am vazut spre surprinderea mea ca anvelopele all season pentru masina mea chiar au scazut ca pret, nu s-au scumpit. Ma asteptam sa fie mai scump. Tocmai bine mai ales ca va trebuii sa imi schimb anvelopele in curand. Imi place sa imi fac planul din timp, sa urmaresc si evolutia preturilor sa fac alegerea cea mai buna. Am ales deja un site care vinde anvelope online, care are o oferta foarte buna. Au diverse marci de anvelope, aproape toate dimensiunile si cred ca va fi locul de unde voi cumpara. Am adaugat site-ul la pagini salvate in browserul meu web.

Imi place sa cumpar online deoarece am mai multe avantaje printre care cel mai important este economia de timp. Prevad in viitorul apropiat ca marea majoritate a cumparaturilor se vor face numai online. Traim intr-o societate care este pe mare viteza inainte iar timpul este tot mai pretios.Eu am ales site-ul anvelostar.ro, care are o oferta foarte buna la anvelope. Puteti comanda si telefonic. Fie ca aveti autoturism Dacia sau alta marca straina, veti gasi ceea ce cautati iar livrarea se face destul de repede, din ce am citit pe site, in functie de zona in care locuiti.

Pe final vreau sa adaug ca voi cumpara din nou Anvelope All Season R15 deorece am fost destul de multumit. Probabil imi voi lua tot anvelope produse de Debica insa ma mai gandesc si la ceva chiar mai bun. Pentru a fi bine din punct de vedere legal verificati la anvelopele all season sa aiba simbolurile necesare

Share/Bookmark

2 comentarii:

Mihai spunea...

Ma clarifica acest articol, ma gandesam si eu la cauciucuri all season pentru masina mea

Anca spunea...

O sa incerc anvelope all season desi inca am putine indoieli