De unde putem cumpara jucarii copii online in 2019?

Stim cu totii cat de mult le plac copiilor jucariile. Stim de asemenea cat de mult se bucura copii cand primesc jucarii. In fapt ce ar fi copilaria fara jucarii? Pentru mine este o mare bucurie sa ofer copiilor jucarii si sunt sigur ca si pentru cei care lectureaza acest articol este aceiasi bucurie.

In ziua de azi este o oferta foarte mare de jucarii pentru copii, fie ca vorbim de magazinele online sau de magazinele obisnuite. Sunt jucarii de calitate care costa mai multi bani si jucarii foarte ieftine care costa putin dar nu sunt intodeauna foarte bine realizate, uneori chiar prezinta pericol.

Intodeauna cand cumparam jucarii pentru copii trebuie sa fim atenti la instructiunile inscrise pe produs care ideal ar fi sa fie si in limba romana si la grupa de varsta carei sunt destinate acele jucarii. Nu este indicat sa oferiti jucarii destinate copiilor de 9-10 ani unor copii de 5 ani spre exemplu, sau mai mici.

De unde cumparam jucarii pentru copii?

Asa cum spuneam si mai sus in articol, exista multe magazine de jucarii. In piete sau locuri stil bazar, sunt jucarii ieftine de slaba calitate, de provenieta indoelnica, produse in China. Bineinteles ca si jucariile bune calitativ sunt produse in China, insa sunt comercializate in magazinele de jucarii din mall-uri, asta din ce am observat eu. Ca peste tot in lume si in China se produc si produse bune si mai putin bune calitativ. In fapt in China se produce cam orice, mai ales in ultimii ani.

Dar revenind la subiect, mie imi place sa cumpar online jucarii. Este mult mai simplu si sunt multi factori care ma avantajeaza. In primul rand daca aveti copii putin mai mari, care stiu sa manuiasca putin tableta sau telefonul mobil isi pot alege singuri jucariile preferate. In magazinele online au de ales din sute de produse. In al doilea rand, economia de timp este semnificativa. Copii stau destul de mult intr-un magazine de jucarii pana isi aleg jucaria preferata. Online pot sta cat vor, nu ar fi o limita de timp. Desigur din cand in cand, vizitarea unui magazin obisuit de jucarii este o mare bucurie pentru copii.

O sa va fac si o recomandare. Eu am gasit jucari frumoase pentru copii pe bekid.ro. Gasiti o varietate mare de jucarii, jucarii educative, jucarii interactive, jucarii educative, etc..etc..De cate ori am cumparat de acolo copilul meu a fost foarte incantat

De exemplu din categoria de jucarii arta si indemanare am achizitionat un set cu plastilina Play Doh. Stiti cu totii cat de mult le place copiilor plastilina. Setul de unelte de baza inclus da frau liber imaginatiei copiilor. Asadar este foarte idicat acest set creativ copiilor un pic mai maricei, peste 3 ani

Din categoria jucarii educative am ales “Autobuzul”, un joc amuzant care familiarizeaza copii cu operatiile matematice de adunare sau scadere. Trebuie sa ne educam copii de la varste cat mai fragede asadar este foarte util acest joc educativ dupa parerea mea.

Din categoria jucarii interactive am ales parcarea cu 5 niveluri de la molto, un joc care garanteaza ore de joaca la un nivel ridicat. Stimuleaza fantezia si imaginatia, este o jucarie ideala pentru cei mici.


Exemplele de mai sus , ma conving pe mine si mai mult sa cumpar online jucarii, si zic asta din mai mult motive. Fata de un magazine obisnuit de jucarii unde vanzatorii sunt total nepregatiti, pusi mai mult sa incaseze banii si sa pazeasca marfa, intr-un magazin onlne de jucarii bine organizat cum este bekid.ro, aveti descrieri detaliate si jucariiile selectate foarte atent pe categorii. Asadar veti stii ce va doriti si ce vreti sa alegeti pentru copilul dvs.

Pe langa avantajele subliniate mai sus, mai pot adauga ca indiferent de locatia dvs in Romania, puteti comanda jucarii online de pe bekid.ro. Putem spune ca si acest fapt este un mare avantaj. Sunt zone in tara unde nu prea sunt magazine de jucarii la nivelul bekid.ro. cu o varietate asa de mare de jucarii de calitate si accesibile ca pret. Puteti plasa comenzi pe bekid.ro iar comada dvs. va ajunge in cel mai scurt timp posibil. Va recomand si pagina de facebook bekid.ro

In fapt eu prefer sa comand jucarii online datorita traficului tot mai infernal din Bucuresti. Bineinteles ca si alte produse le comad online, asa cum am subliniat si in alte articole. Timpul mi se pare ce mai valoroasa resursa. In mare mai pot sa mai adaug despre site-ul bekid.ro ca este foarte bine structurat, nu este agresiv cu reclame puse aiurea si se misca foarte bine indifferent ca il accesati de pe tableta, smartphone sau pc. Mie imi plac lucrurile simple si in ziua de azi, site-urile tind sa devina tot mai aglomerate, obositoare, cu pagini care se incarca greu etc..Tot ce mai e de zis pe final este ca daca doriti jucarii de calitate si accesibile ca pret pentru copilul dvs, puteti cumpara online de pe bekid.ro Iata si datele de contact ale magazinului online:
S.C. ADA ONLINE SRL
CUI RO31845110
Reg COm: J01/375/2013
Sebeș-Petrești, Str 1 Mai, Nr 308, Ap 8-9, Parter, Jud Alba
CALL-CENTER: 0376448029
Telekom: 0786404999
Email: comenzi@bekid.ro
Email: office@bekid.ro

Share/Bookmark

Niciun comentariu: