Cabinet dentar Cluj

Se stie din statistici ca in Romania, majoritatea populatiei nu prea trece pe la dentist. Daca as fi concret, nici mie nu imi place sa trec pe la dentist. Sunt multe cauze, printre care cea mai importanta ar fi frica de durere. Totusi an de an imi infrang teama si fac cate o vizita la medicul stomatolog deorece este foarte necesar sa stiu in ce stare sunt dintii mei. Prefer sa previn eventualele probleme si sa nu ma duc atunci cand este prea tarziu iar durerea devine insuportabila.

Multi pacienti se duca la dentist atunci cand nu mai pot suporta durerea si este strict necesar sa mearga la cabinetul stomatologic. Asta inseamna din cunostintele mele modeste in domeniu, ca dintele care doare este deja compromis, adica caria a ajuns la nerv. In cazul acesta bineinteles ca sunt solutii, insa acel dinte se va degrada iremediabil. Asadar va recomand sa ajungeti la medical stomatolog inainte ca durerea sa apara.

In randurile urmatoare o sa va povestesc cate ceva despre cum am resuit sa rezolv cu brio o problema stomatologica care a aparut pe neasteptate si intr-un moment nepotrivit. Nu eram in orasul de resedinta ci prin Cluj Napoca cu ceva lucruri de rezolvat. Una din plombe a cedat si situatia trebuia rezolvata rapid. Desi am cautat pe google dentist cluj sau cabinet dentar cluj, am decis sa merg pe recomandarea unui prieten care locuiste in oras si care mi-a facut o recomandare foarte buna.

Zis si facut, nu am stat pe ganduri, va recomand ca in cazul in care vi se intampla ceva similar sa nu va culcati pe o ureche. Cu dintii nu e de glumit!
Asadar am mers pe recomandarea amicului, am bagat datele pe gps si am ajuns destul de repede la cabinetul stomatologic. Problema mea era una destul de simpla datorita faptului ca m-am dus foarte repede sa rezolv. As vrea sa subliniez ca orice problema dentara aveti, daca o neglijati, nu este bine. Pe langa problemele mai mari pe care le puteti avea si costurile vor creste. Peste toate astea, rezolvarea poate fi si cu ceva durere.

O sa dezvalui pentru cei interesati numele cabinetului medical. Nu se stie niciodata cand aveti nevoie de un stomatolog bun. Clinica stomatologica se numeste Prolident si este o clinica care activeaza de peste 25 de ani! Va dati seama ca asta inseamna experienta si credibilitate. Daca sunteti din Cluj, sau chiar din alte orase din Romania, puteti apela cu incredere la serviciile Prolident. Echipa medicala este foarte amabila, comunicativa cu pacientii. Eu am ramas cu o impresie foarte placuta. Am fost intampinat foarte frumos, mi s-a explicat detaliat si explicit cum va decurge operatiunea si asta a contat pentru mine la atitudinea pozitiva din acest review.

La final am primit si o carte de vizita pentru a apela la Prolident in cazul unor eventuale probleme viitoare. Am vazut la datele de contact ca clincica stomatologica Prolident are si site pe internet si pagina de facebook ceea ce e foarte bine deoarece este mult mai simplu de gasit de cei care au nevoie de servicii stomatologice. Lecturand un pic pe site-ul Prolident am vazut deasemenea ca sunt oferite multe servicii stomatologice foarte utile, printre care mentionez cele de implantologie sau estetica dentara la preturi decente si destul de accesibile. 


Intodeauna am considerat aparatul dentar ca a fi foarte important. Desi multi ignora problemele stomatologice si le rezolva asa cum spuneam doar in ultimul moment, eu cred ca este necesara o vizita la stomatolog de cel putin 2 ori pe an si nu doar atunci cand va doare o masea sau un dinte. Dupa parerea mea evitarea problemelor stomatologice estee un lucru important, iar pentru asta Prolident poate fi alegerea potrivita

Date de contact clinica stomatologica Prolident: Str. Memorandumului, nr. 8
Cluj-Napoca, Cluj, Romania, Telefon programari: 40 741 215 513


Share/Bookmark

Niciun comentariu: