Magazin Online centrale termice, urtilaje, accesorii


Vechiul meu aparat de aer conditionat si-a facut cu brio datoria timp de 17 ani.Este nevoie de o schimbare.Daca stau bine sa ma gandesc si centrala termica are ceva ani si in curand va trebui sa fac o investitie sa cumpar alta.Totusi prioritatea ar fi aparatul de aer conditionat care trebuie inlocuit urgent mai ales ca se anunta o vara torida iar eu suport foarte greu temperaturile caniculare.

Am facut un tur prin oras si am gasit magazine care comercializau instalatii de climatizare insa puneau multe conditii atunci cand intrebam daca se asigura si montaj.Ori era vorba de timpul prea mare in care acest montaj se asigura ,ori ca nu asigura montaj.In privinta consilierii pentru a ma convinge si a ma ajuta sa fac o alegere buna in privinta unui aparat de aer conditionat din pacate am gasit vanzatori slab pregatiti care vorbeau foarte mult pe langa subiect si nu au reusit sa ma convinga nici macar 50%.
Ca si in alte situatii am ales sa fac un tur virtual si prin magazinele online.La o simpla interogare google mi-a afisat zeci de oferte care mai de care mai tentante.Asadar am alocat 2-3 ore din timpul meu pretios pentru a studia ofertele online.

Printre cele mai bune oferte online Insaterm.ro trebuie mentionat deoarece este dupa parerea mea un magazin care este complet din foarte multe puncte de vedere.Pe langa preturile bune si informatiile afisate pe site mi se par complete si simplu de inteles.
De asemenea daca alegeti sa cumparati online un aparat de aer conditionat sau o central termica vi se asigura montaj profesionist de catre echipa proprie.Acesta este un avantaj deoarece multe magazine obisnuite nu isi permit sa angajeze si echipe de montaj si prefera sa colaboreze cu diverse firme de montaj care de multe ori nu isi fac bine treaba.

Un montaj profesionist la un aparat de climatizare fie ca este vorba de aer conditionat sau centrala termica conteaza foarte mult pentru fiabilitatea in timp a produsului achizitionat.
Desigur,am gasit si alte site-uri bune care comercializaeaza aparate de climatizare si care asigura si montaj, insa per ansamblu Insaterm mi s-a parut varianta cea mai potrivita pentru a-mi rezolva problema.Despre site pot sa spun ca este foarte simplu de utilizat si foarte simplu de navigat prin sectiuni.
Totusi inainte de a lua decizia finala voi mai studia un pic piata online deoarece va pot spune ca si in acest caz preturile pe internet sunt mai mici si trebuie sa profit de acest aspect care conteaza pentru buzunarul meu.


Share/Bookmark

Niciun comentariu: