Incaltaminte pentru copii adaptata nevoilor lor de crestere

Copiii aflati in perioada de crestere au nevoie de multe piese vestimentare si articole de incaltaminte. Ele nu apuca sa se uzeze pana ce copilului ii trebuie alte marimi. Si totusi, solutia nu este sa cumparam articole ieftine care sa ii tina putin, deoarece acestea le pot impiedica dezvoltarea armonioasa. O pereche de pantofi cu talpa tare, purtati la o varsta frageda, ii poate afecta acelui copil felul in care va umbla. Asadar, produsele ieftine si de calitate proasta nu sunt o solutie.


Incaltaminte pentru copii adaptata nevoilor lor de crestere            O gama diversa de incaltaminte pentru copii gasiti la Selgros. Companiile producatoare de incaltaminte aflate in parteneriat cu Selgros au renume international si confectioneaza articolele dupa standarde inalte de calitate. In plus, la Selgros gasiti produse din raionul de confectii si incaltaminte deseori la pret redus. La sfarsitul acesta de saptamana, in promotia de weekend 30.05-02.06 aveti TVA-ul cadoul la orice articol vestimentar sau de incaltaminte pentru copii.
            Sfaturi pentru alegerea corecta a incaltamintei pentru copii

- niciodata incaltamintea nu trebuie sa fie prea mica, insa nici prea mare. Daca papucii sunt prea mici, mersul va fi dureros, in timp ce o incaltaminte prea mare este inconfortabila.
- nu imprumutati incaltaminte de la alti copii - articolele se adapteaza dupa talpa primului utilizator si nu vor fi niciodata la fel de comode ca la inceput.
- cautati papuci cu captuseli naturale, care sa nu irite piciorul.
- papucii cu banda Velcro sunt cei mai practici pentru copii. Astfel, ei vor putea sa se incalte singuri.
- incaltamintea trebuie sa fie pe cat se poate de comoda. Papucii cu talpa flexibila si cu captuseala moale sunt ideali.

            Cu incaltaminte comoda, copiii se vor putea misca in voie. Vor putea sa se joace fara sa fie incomodati de papucii stramti si sa isi consume energia fara a fi opriti de incaltamintea neadecvata.

Selgros Bacau

Produse alimentare si nealimentare
Str. Prelungirea Bradului Nr. 135BBacau, 720 089 , RO
Tel: 0234 209 000
Fax 0234 209 199


Share/Bookmark

Niciun comentariu: