Atractii turistice


Se apropie cu pasi repezi sezonul de vara cu concediile mult asteptate.Dupa un an de munca meritam o mica perioada de relaxare in care sa ne reinprospatam fortele.Dupa buget,fiecare isi face planurile pentru destinatii in care sa se simta bine.
Din fericire exista posibilitatea de a calatorii liber in UE.Sunt foarte multe destinatii de vis in care puteti ajunge foarte repede.Europa ofera multe locuri minunate in care sa ne petrecem vacanta.Ma gandesc la Portugalia cu multitudinea de vestigii istorice sau la Italia in care veti face o incursiune in arta medievala sau in istoria antica.

Bineinteles pentru bugete mai mici Romania,tara noastra draga ne ofera de asemenea foarte multe locuri atractive pentru a ne reincarca bateriile.Desi preturile nu sunt chiar mici ,oricum cheltuiala este vizibil mai mica decat o escapada in U.E sau in alte parti ale lumii.

Din punctul meu de vedere eu mi-as dori foarte mult sa vizitez China.Nu stiu daca in acest an voi prinde o oferta buna pentru a vizita aceasta tara minunata.In China din punctual meu de vedere visul devine realitate.Este o ocazie unica,de a vedea altceva.Total altceva incepand de la cultura,religie,stiluri de viata etc..Pentru viza/vize china probabil trebuie sa alergi nitel insa cred ca merita.Pentru a face fata cheltuielilor as alege bilete ieftine de avion.Ma gandesc la zboruri low cost eventual.
Daca nu voi reusi sa vizitez China,voi alege anul asta Italia.Voi cheltui limitat pentru a reusi sa imi indeplinesc visul anul viitor.
Voi ce planuri de vacanta aveti ?


Share/Bookmark

Niciun comentariu: