Locuri de munca acasa

Vremurile se schimba.Tehnologia avanseaza foarte repede.Omul trebuie sa se adapteze timpurilor moderne,sa tina pasul cu evolutia.
Cine se gandea acum 20 de ani ca va fi posibil ca oameni sa munceasca de acasa? Cu siguranta foarte putini.In tarile dezvoltate a munci de acasa nu mai este un concept nou.O data cu dezvoltarea internetului au aparut noi oportunitati si implicit noi joburi.Sunt oameni care realizeaza venituri mult mai mari muncind de acasa cu ajutorul unui PC decat oameni care muncesc din greu 12 ore pe zi.Este o realitate.

Asadar e posibil sa muncim de acasa?

Raspunsul afirmativ vine fara nici un dubiu si din partea mea,mai ales dupa o experienta de vreo 3-4 ani in business online.Puteti face bani de acasa.Pe aceasta tema am scris multe articole pe acest blog incepand cu anul 2010.Recunosc ca unele dintre articole au fost scrise din entuziasm sub impulsul momentului si nu le mai consider valabile acum.Totusi le-am lasat pe site.In mediul online sunt multe afaceri dubioase dar si multe oportunitati reale de castig.Trebuie daor sa va informati temeinic pentru orice actiune in care va implicati.
Din fericire am stiut  sa disting afacerile serioase de cele dubioase in proportie de 90 % deoarece m-am informat foarte bine mereu si nu m-am asociat cu chestii dubioase.

O sa facem o distinctie intre munca de acasa pe cont propriu si munca de acasa fiind angajat cu acte in regula de o companie.Pe acest blog am scris in mod special despre initiative pe cont propriu,modalitati de a castiga bani pe internet ca persoana fizica.
Ideea principala pe care ma axez eu in acest moment este sa fac bani prin actiuni care sa aduca beneficii tuturor partilor implicate fie ca e vorba de un job online oarecare sau diverse recomandari de calitate.Sa castige si advertiserul si vizitatorul sau cumparatorul si implicit si eu.

A munci de acasa cu ajutorul unui calculator este poate pentru multi doar o utopie,un vis.Sunt de acord ca nu oricine poate face bani seriosi pe internet.Nu e asa de simplu cum vedeti pe diverse site-uri neserioase.Pentru multi insa chiar si cativa dolari in plus nu strica niciodata.Exista posibilitatea de a face bani si pentru cei care habar nu au cum sta treaba cu munca pe internet de acasa.

Pentru incepatori sunt multe joburi simple online din care se pot face ceva banuti.Am gasit spre exemplu un site interesant pe care il puteti rasfoii cand aveti timp deoarece poaate fi o oportunitate de castig. Locuri de munca la dimiciliu prin Simple Jobs.Suna bine insa tineti cont ca este doar o recomandare.Restul tine de proprietarii sitelui si de dv daca doriti sa va implicati.Din punctual meu de vedere internetul va evolua in continuare si in functie de priceperea dv. munca pe internet de acasa poate reprezenta o sursa importanta de venit.

Share/Bookmark

Niciun comentariu: