Optimizare site

In Romania anticipez in viitorii ani o alta dimenisune a comertului online si a industriei online in general.
As recomanda celor care vor sa faca profit online sa construiasca de acum un site viabil pentru viitor.

Pentru a fi in top cu un site trebuie sa ai un plan foarte bun de optimizare seo.Am mai scris si cu alte ocazii in alte articole recomandari si sfaturi pe care eu le-am aplicat cu success nefiind un profesionist exclusive in domeniu.

Totusi pentru un novice va fi intodeauna extrem de greu sa porneasca de la zero cu un site si sa obtina performanta.Sa nu uitam ca si pe internet concurenta este extreme de accerba pentru ca sunt milioane de site-uri care pot avea acelasi scop.

Piata online este insa uriasa ,este loc pentru toata lumea sa obtina profit.Pentru a avea success cu un site trebuie sa intelegeti mecanismele motoarelor de cautare online , modul cum acestea selecteaza informatia pentru public etc..

Sunt multe de spus pe acest subiect insa cei care se multumesc cu putin nu vor face niciodata performanta.
Daca aveti un site pentru prieteni si vreti sa ramana pe viitor asa nu este nevoie de prea multa investitie ca timp si bani.
Cu totul altfel sta situatia atunci cand vreti sa ridicati o afacere online de succes.Este nevoie de timp, multa implicare si sfaturi din partea unor profesionisti / vezi acest site

Pe final voi face cateva recomandari despre optimizarea unui site care pot avea succes in multe cazuri.

In primul rand nu veti face niciodata performanta online pe un domeniu gratuit cum ar fi blogspot,wordpress etc…
Aveti nevoie de credibilitate online iar un blog pe o platforma gratuita nu prezinta credibilitate.Sunt milioane de bloguri care apar si dispar zilnic pe platformele gratuite.

Socializati !! Cu cat va faceti mai multe legaturi online si colaborari pe nisa de activitate cu atat veti castiga mai mult trafic si implicit posibili viitori clienti .
Folositi efficient retele de socializare.O afacere fara socializare nu exista online si va sfarsi in colturile intuneacate ale internetului.

Optimizarea unui site cuprinde multe aspecte care nu pot fi discutate in cateva fraze.Sunt mult prea multe de spus despre acest subiect.Este o mica opinie despre o chestiune importanta pe care o voi mai aborda pe viitor.


Share/Bookmark

Niciun comentariu: