Tuning auto

Zilele trecute am vazut in trafic o masina tunata care arata extrem de bine.Am mai vazut masini tunate unele mai bine facute sau mai putin realizate dupa placul meu.
Bmw-ul care l-am vazut zilele trecute era facut insa ca la carte.

Asadar mi-am facut pofta sa caut pe net site-uri de tunning auto.Am cautat variante si variante in toate colturile netului si am gasit cateva  site-uri foarte bune.
Ma intereseaza un kit xenon in mod special pe care l-am gasit pe acest site,insa am vrut sa vad in general cam ce accesorii as putea cumpara sa imbunatatesc si eu un pic aspectul masinii mele.

Nu credeam ca sunt atatea oportunitati online pentru cei pasionati de tunning auto.Oferta pe internet este foarte buna iar preturile sunt chiar decente,accesibile.

Am vazut si diverse modele de jante din aliaj otel.Mi-au placut in special jantele borbet,alessio si sparco insa sunt foarte multe modele foarte aratoase .

Pentru un prieten care ma ruga de mult sa ii fac cateva recomandari pentru  a tuna un duster am gasit cateva chesti dragute.Cu prima ocazie o sa discutam daca merita sau nu sa se bage la o asemenea investitie.

Eu prefer sa bag bani putini in masina.Consider ca masina este o necessitate nu o fita insa mici modificari facute cu bun gust pot face dint-o masina sa arate mult mai placut.
Nu sunt de accord cu tunning- ul facut airuea cu prost gust. Am vazut destule masini tunate aiurea dezgustator.

In cazul in care mi-as tuna masina nu as apela la diversi mesteri care lucreaza ieftin si prost la colt de bloc.Cred ca ar fi o alegere proasta.As apela la profesionisti pentru ca daca tot te apuci de o treaba este bine sa fie facuta cum trebuie.
Pe final as vrea sa accentuez ideea acestui articol si anume ca sunt extreme de multe site-uri online de unde puteti alege accesorii de foarte buna calitate pentru masina dv.
De asemenea am gasit foarte multe idei pentru un tunning auto de calitate.


Share/Bookmark

Un comentariu:

Unknown spunea...

Shop online Mudster - Modificari Dacia Duster
Modificari, tuning, offroad Renault Dacia Duster !
Mudster Shop:
http : // shop . mudster. ro / ro
Acceptam plata la livrare sau prin Paypal si majoritatea cardurilor bancare, livrarea se face prin curier DPD sau Posta Romana