Inregistrare domenii web

Orice afacere online de mica sau mare dimensiune incepe cu inregistrarea unui domeniu web.
Este foarte importantant ca numele domeniului pe care il alegeti sa fi in concordanta cu domeniul dv.de activitate.
Fata de anii trecuti acum este accesibibil pentru oricine sa cumpere un domeniu web Preturile se invart undeva intre 8-15 dolari pe an pentru domeniu international (com,net etc..)
Pentru domeniu ro am gasit  o oferta cu 34,9 euro pe viata.

Asadar indentitatea dv. pe internet o veti avea cumparand un domeniu web.Multi din cei care nu prea sunt la current cu necesitatea achizitionarii unui domeniu web si sunt la inceput de drum nu dau mare importanta unui domeniu personalizat si prefera platformele gratuite.

La inceputul unui mic business online nu este rau sa alegeti pentru a experimenta un domeniu gratuit.Daca afacerea dv prospera in mediul online veti vedea ca este nevoie de mai mult decat un simplu domeniu gratuit.

Parteneri dv de afaceri au nevoie de credibilitate.Un site sau un blog care are o adresa web ce se termina cu blogspot.com,sau blogspot.ro este greu de retinut si se confunda usor cu milioane de adrese identice care au aceasi denumire.

Pe langa asta toata lumea stie ca site-urile care sunt pe platforme gratuite apar si dispar ca ciupercile dupa ploaie.Nici un partener de afacere serios nu se incurca cu pagini web gratuite.Mai sunt exceptii insa destul de rar.

Lucrurile stau altfel in cazul in care construiti o afacere online pe un domeniu personalizat si cu host platit.Traficul este al dv. nu aruncat pe un domeniu care nu va apartine.
Fara sa fiu profesionist in domenii web am scris acest articol pentru cei care au intentia de a porni o afacere online.Si eu am inceput pe domeniu gratuit insa mi-am dat seama ca nu este bine sa continuii in acel mod.
De avantaje va veti dati seama in timp


Share/Bookmark

Niciun comentariu: