Containere in care poti locui

Am gasit acum cateva zile un site foarte interesant care comercializeaza containere.Ce mi-a atras atentia si ma face sa scriu acest articol aici,este faptul ca pe langa containerele obisnuite de santier sau cele in care se poate depozita marfa firma care are respectivul site de prezentare vinde si containere casa.
Ati inteles bine containere in care poti locui iar confortul este cel al unei case obisnuite.
Bineinteles la noi mentalitatea este ca nu poti locuii intr-un container insa in alte parti ale lumii este ceva obisnuit.
Vazand imaginile am facut legatura cu multe filme americane in care am vazut ca oamenii de acolo folosesc aceste containere de locuit.
Asa cum am spus nu recomand nimanui sa locuiasca intr-un container insa poate fi foarte util in anumite situatii.
Spre exemplu un astfel de container poate fi transformat cu usurinta intr-o casa de vacanta intr-o zona mai greu accesibila sau chiar intr-o zona accesibila.
De asemenea poate fi transformat cu usurinta intr-un birou pentru o companie de constructii sau o firma care desfasoara diverse activitati.
La fel de bine aceste containere pot fi transformate in puncte medicale mai ales in zonele rurale unde din pacate nu prea exista asa ceva.
Avantajul principal este usurinta cu care aceste module pot fi transportate. Intre containere se pot face conexiuni astfel ca o casa poate fi alcatuita din 2-3 module.
Am vazut cateva modele foarte interesante de containere pe site-ul www.bogaxa.ro. Site-ul respectiv m-a inspirat sa fac acest articol care poate fi util pentru diverse persoane sau companii care cauta mai ales pe internet astfel de produse.
E chiar interesant si foarte util un astfel de container de locuit si ma intreb daca merita raportul fiabilitate /pret pentru un om obisnuit mai ales.
Oricum materialele din care sunt confectionate sunt de foarte buna calitate si cred ca rezista fara probleme cativa ani bunicei.


Sursa foto: www.bogaxa.ro

Share/Bookmark

Niciun comentariu: