Advertorialul o forma moderna de publicitate

Din statistici se observa ca tot mai multi oameni ai zilelor noastre citesc bloguri.Tot din statistici se observa numarul in crestere al blogurilor active din Romania.Blogul reprezinta un jurnal de impresii si opinii despre diverse subiecte sau despre un anumit subiect liber exprimat de orice persoana care detine un atfel de site.
Este mult mai interesant sa citesc un blog decat sa navighez pe un site de stiri profesional.Este punctul meu de vedere.

Stiu ca un ziar online care are un milion de vizitatori pe zi(ex realitatea.net)nu exprima intodeauna puncte reale de vedere(articolele pot fi cumparate uneori pentru a influenta opinia publica)
Pe un blog personal stau altfel lucrurile.Stiu ca acolo gasesc opinia unei persoane despre un subiect care ma interseseaza .

Asadar blogger-ul poate vorbi liber si deschis despre orice subiect.Fie ca e vorba de informatie de interes general fie ca e vorba despre opinia lui despre televizoare,calculatoare,bijuterii sau orice altceva.
Am gasit multe site-uri interesante despre care am scris pe acest site.Punctul meu de vedere poate influenta o persoana care poate fi de acord cu opinia mea.
Daca articolul este scris doar pentru a descrie un produs sau un serviciu acel articol poate fi numit un advertorial.

Advertorialul este o metoda moderna de publicitate.Pot adauga ca este si o metoda eficienta de publicitate.Lumea moderna nu mai citeste ziare ci se informeaza pe site-uri.Mai mult,omul modern vizioneaza filme online,si gaseste distractia de zi cu zi tot in mediul online.Televiziunea interactiva vine ca o alternativa la internet pentru a nu pieri definitiv pe viitor.
Cei care au o afacere si vor sa fie cu un pas inainte isi vor face publicitate pe bloguri acolo unde opinia unei persoane poate cantari foarte mult pentru viitorul afacerii lor.



Share/Bookmark

Niciun comentariu: