J'Info Tours o agentie de turism care a creat o traditie

J'Info Tours a fost creata de Carmen si Aurel Pavel in mai 1990, fiind printre primele firme private de turism in Romania .
Este o agentie de turism care a creat o traditie , principalul obiectiv fiind gasirea solutiilor optime pentru clientii sai. Ca o recunoastere a meritelor sale - atat pe plan intern cat si pe plan international agentia a fost distinsa cu:

» "INTERNATIONAL GOLDEN AWARD FOR QUALITY & BUSINESS PRESTIGE"
si detinator al certificatului "TOP QUALITY CUSTOMER SATISFACTION STANDARDS" acordate de "Association OTHERWAYS Management & Consulting - Geneva" - Viena
 » "Trofeul International pentru Industria Turistica si Hoteluri" - Madrid 2002
 » "Steaua de aur a calitatii" - Geneva 2000
 » "Cel mai bun TOUR OPERATOR roman" - Paris
 » Premiul revistei Bucharest Business Week "Cea mai dinamica intreprindere mica-mijlocie"
» Locul I in Topul Guvernului Romaniei si Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii pentru performante economico – financiare in domeniul turismului 2001-2003, iar in clasamentul intocmit de Camera de Comert si Industrie a Romaniei s-a aflat in ultimii 6 ani in TOP-3 (primele trei agentii din Bucuresti si din tara)
Misiunea noastra este sa punem in valoare potentialul romanesc, oferind un standard ridicat al serviciilor. Principalul nostru obiectiv este sa satisfacem necesitatile, exigentele si sperantele clientilor nostri

In octombrie 2000, J'Info Tours a semnat un parteneriat cu firma britanica HRG. HRG este lider mondial in "Travel Management", oferind solutii complete de calatorie pentru companii nationale si multinationale cu vanzari anuale de peste 35 miliarde USD.
Partenerii HRG sunt selectati atent in functie de standard si calitatea serviciilor si nu in ultimul rand grija fata de client. Astazi sunt deschise mai mult de 3000 de birouri HRG in 87 de tari din Europa, America de Nord si America de Sud, Asia, Orientul Mijlociu si Africa.
Principalii beneficiari ai parteneriatului J'Info Tours - HRG sunt clientii nostri care au la dispozitie importante facilitati, printre care: » Asistenta 24 de ore din 24 atat in Romania cat si in exterior

» Preturi speciale, deosebit de bune, negociate la nivel de retea HRG in intreaga lume pentru zboruri, cazari, transferuri, rent-a-car etc.
» Tehnologie moderna care optimizeaza procesele generand importante economii de timp si bani. » Logistica si know-how la standarde internationale
» Personal special instruit.Va recomand oferte turistice onlineShare/Bookmark

Niciun comentariu: