Costinesti statiunea tineretii|50 de ani de istorie

O buna destinatie pentru a petrece vacanta de vara sau cocediul de odihna  este statiunea Costinesti.
Prima tabara a tineretii implineste peste 50 de ani de istorie.Sunt multe motive bune pentru a merge la Costinesti si pentru a gasi relaxarea dorita dupa un an istovitor de munca.
Imi mentin pozitia pe care am mai expus-o si cu alte ocazii si pot sa spun fara rezerve ca litoralul romanesc ofera din ce in ce mai multe servicii de calitate iar infrastructura in general si in special cu referire la Costinesti se imbunatateste an de an.
Ce ofera statiuna Costinesti?
Pai sa incepem cu ce ne intereseaza mai mult si anume
ofertele de cazare in Costinesti care sunt extrem de bune mai ales daca sunt rezervate din timp si nu in plin sezon turistic.Preturile sunt foarte decente  pana la urma dupa parerea mea chiar si in plin sezon.
Pe langa avantajul pretului la cazare,trebuie sa va spun pentru cei care nu stiu inca,de cea mai mare discoteca in aer liber din tara care se gaseste la Costinesti.Este vorba de disco ring si credeti-ma acolo intodeauna distractia e maxima.
Pentru pasionatii de sporturi nautice plimbari cu hidrobicicleta sau cu bacul recomandarea mea ar fi Lacul Costinesti care are o suprafata de 7ha si este destinatia perfecta .
Un obiectiv turistic de vizitat ar putea fi si epava Evangelia care este un vas grecesc care a esuat la Costinesti in 1968.
Tot la obiective turistice putem adauga si noul obelisc inaugurat in 2006 care are o inaltime de 19 m si 200 de tone.Este format din 6 piese si sugereaza catargul unei nave cu panzele in vant.
Plaja de la Costinesti este extrem de generoasa cu o suprafata de 5km lungime si 200m latime iar pentru cei care vor sa mai stie un mic secret statistic despre Costinesti pot sa va zic ca pe locul actualei statiuni s-a aflat o veche colonie greceasca Parthenopolis.
Am discutat pe larg despre Costinesti insa sper ca micul meu articol despre aceasta minunata statiune a litoralului romanesc sa va convinga sa mergeti acolo iar pentru cei care au fost sa revina pentru ca s-au schimbat multe lucruri in bine desi mai sunt multe de remediat.
Concediu placut si nu uitati ca :
Munca fara relaxare dauneaza grav sanatatii !

Share/Bookmark

Niciun comentariu: