Munca online intre eficienta si pierdere de timp

Idei pentru novicii care vor sa-si incerce norocul in afaceri online

Multa lume vede pc-ul ca un centru multimedia,un dispozitiv folosit in general pentru jocuri,muzica,filme,navigare pe internet,socializare online etc..
Asa credeam si eu in 2004 cand mi-am luat primul pc.La momentul respectiv nu imi trecea prin cap sub nici o forma ideea ca pot face bani pe internet cu ajutorul unui calculator.
In prezent gandesc altfel.Fiind pasionat de internet pot sa zic ca m-am apucat din joaca sa caut pe google modalitati de a face bani.Si am gasit destule metode,unele erau si sunt bataie de joc(75%) altele meritau atentie.

La inceput a fost dificil si destul de incalcit pentru ca a trebuit sa ma informez si sa citesc mult.
Pe diverse site-uri mai in gluma sau mai in serios citeam comentarii ale unor persoane care declarau venituri de 400-500 de euro/lunar realizate exclusiv online iar eu nu reuseam sa fac nici macar un leu.
Asta m-a ambitionat sa gasesc si eu ''secretul'' afacerilor online.Multi renunta repede deoarece pentru a face bani mai multi pe internet ai nevoie de cunostinte altfel nu faci banuti nici de o cafea.Nu se fac usor bani online,banii se fac cu multa munca,perseverenta,ambitie,inteligenta si in special rabdare.
Cel mai important lucru este sa iti selectezi surse credibile de informare,10-15 site-uri bune care trateaza subiectele care te intereseaza.

Iata ce vreau sa spun prin eficienta sau pierdere de timp in munca online:
In primul rand pierderea de timp poate fi evitata prin informare.
Unele site-uri promit castiguri fabuloase ceea ce este complet fals.Fara experienta nu poti face bani online.
Altele(in special bloguri) au articole care descriu cat de bine este sa muncesti online, dar nu prezinta concret metodele prin care poti castiga acei bani.
Daca intri in caruselul informatiilor dubioase pierzi timp si mai ales ramai dezamagit si vei renunta istovit de cautari si promisiuni nereale.
Se pierde mult timp pentru a culege informatia certa,utila si pentru a evita escrocheriile.Dar o data cu acumularea de experienta incepi sa iti dai seama si e greu sa te mai implici in porcarii.

Iata cateva idei pentru novicii care vor sa faca venituri online:
1.Alocati o perioada de timp zilnic pentru joburi online(o jumatate de ora,o ora)
2.Inscrieti-va pe 3-4 site-uri credibile care va platesc pentru munca depusa
(vezi recomandari)
3.Faceti-va cont la o banca online(e gratuit)
4.Dezvoltati-va afacerea online prin deschiderea unui site sau blog
5.Folositi inteligent si eficient retele sociale
6.Nu va asteptati la castiguri mari in primele luni
7.Luati in considerare ca o afacere online poate da faliment
8.Cititi articole despre blogging,retele ppc,marketing afiliat,advertoriale,trafic online ca sa intelegeti de unde si cum se fac bani mai multi pe internet.

Cam atat pentru azi ca ma intind prea mult.Spor la treaba dragilor !

Share/Bookmark

Niciun comentariu: