Apetitul pentru reduceri si oferte bune online

Asa cum am scris intr-un articol anterior criza economica ne face mai atenti la banii pe care ii scoatem din buzunar.Eu intodeauna caut cele mai bune oferte de pret pentru serviciile sau produsele de care am nevoie.
Fiind in permanenta criza de timp e normal sa nu pierd vremea cautand aiurea prin oras cele mai bune preturi, cand am la dispozitie cea mai puternica ''arma'' a zilelor noastre,internetul.
Unul din scopurile pe care mi l-am propus prin postarile de pe blogul Afaceri Online este popularizarea pietei online si prezentarea celor mai bune oferte de produse si servicii.
Cred cu tarie si fara rezerve in viitorul marketingului pe internet in Romania asa cum s-a dezvoltat in America sau in tarile din occident.
Nu exista pericole cumparand online ci din contra multe avantaje din toate punctele de vedere.

Am mai scris articole despre internet marketing in care am detaliat mai pe larg plusurile fata de comertul clasic.Principalul castig pe langa pretul mai mic este TIMPUL.
In ceea ce priveste platile de obicei eu le fac cash la destinatie(acasa) atunci cand primesc produsele comandate prin curier.
Astfel elimin orice posibilitate de frauda care s-ar putea intampla daca as achita cu cardul pe internet.

Am devenit cumparator din mediul online datorita faptului ca cele mai bune oferte pentru produsele pe care am dorit sa le achizitionez le-am gasit pe internet.
Iata si un mic exemplu:
Mai nou se pot face chiar si polite de asigurare rca online.
Am gasit o oferta de rca ieftin.Pretul foarte bun m-a determinat sa completez datele pe site-ul respectiv fara sa stau prea mult pe ganduri mai ales ca vechea asigurare mai avea vreo 5 zile si expira.
Am fost foarte multumit de afacere.Livrare politei se face gratuit pentru Bucuresti in 24-48 ore max.
Am castigat timp in primul rand si ceva bani pentru ca pregatisem pentru noua polita rca suma care o platisem pentru vechea asigurare.A fost doar un exemplu.Trageti si voi concluzia daca am iesit in avantaj sau nu.Voi ati cumparat produse online?Ati fost multumiti de produsele si serviciile achizitionate?Va puteti spune parerea comentand acest articol.Va multumesc si va mai astept.

Share/Bookmark

Niciun comentariu: