Articole sponsorizate pe blogul tau

Daca ai un blog si faci din blogging si o afacere online e bine sa cauti orice modalitate de monetizare care sa se potriveasca cu stilul blogului tau.
Pentru bloggerii interesati de oportunitati de castig online voi scrie in acest articol de E-Advertising.Daca crezi ca blogul tau este atractiv,are ceva trafic si vrei sa fie remarcat de agentii de publicitate inscrie-te la E-Advertising.

Ce este E-Advertising?
Peste 3 milioane de romani citesc in fiecare zi bloguri.Blogurile reprezinta o foarte buna oportunitate de a face reclama unui produs sau serviciu prin intermediul articolelor scrise de blogeri.Platforma online E-advertising face legatura intre cei care vor sa isi faca publicitate prin intermediul blogurilor si bloggeri.
E-Advertising este o platforma de publicitate online tanara,fondata in iulie 2011 de catre SC European Advertising Network SRL.

Ca planuri de viitor E-Advertising vrea sa realizeze o agentie de publicitate moderna ,venind in sprijinul blogerilor care vor sa scrie advertoriale si care prind destul de greu astfel de articole sponsorizate.
Dupa inscrierea blogului sau a blogurilor,e necesara aprobarea lor de catre administratorii E-Advertising.
O data aprobat blogul veti primi oferte din partea celor interesati sa isi faca reclama pe blogul dv.
Cand suma pe care o castigati atinge pragul de 50 roni puteti cere plata.Plata se poate face prin transfer bancar sau prin PayPal.

Un lucru bun pe care l-am remarcat la E-Advertising este ca au si un blog pe care se discuta despre campaniile care se desfasoara pe site.
Pe langa discutiile legate de campaniile publicitare sunt si articole foarte utile pentru blogerii incepatori si despre advertising online in general.

Share/Bookmark