Castigi bani postand content video cu EbolaPlay

De curand in peisajul publicitatii online s-a lansat si in Romania platforma de avertising EbolaPlay.Platforma este detinuta de E-Bola Media si permite oricarui utilizator de site,blog sau chiar cont de facebook sa isi mareasca veniturile prin postarea de continut video propus de anumiti agenti de publicitate.De fiecare data cand continutul este vizualizat veti primi cativa eurocenti.Asadar EbolaPlay face intermedierea intre advertiseri,cei care propun publicitatea si publisheri,cei care posteaza continutul publicitar.Continutul video publicitar are un foarte mare impact online si are tot mai mult succes in ultima vreme.EbolaPlay doreste sa ofere advertiserilor un nou tip de comunicare pe internet.Compania  

E-Bola Media activeaza de mai mult timp online,este fondata in anul 2006 si are ca scop distributia de continut video publicitar.EbolaPlay a fost dezvoltata incepand cu anul 2010.Peste 100 de branduri cunoscute au apelat la serviciile acestei agentii de publicitate care deja s-a exstins in 15 tari ,mai mult de 2000 de bloguri si site-uri fiind deja inscrise in program.As vrea sa mentionez pe final ca blogurile care sunt pe platforma blogspot nu sunt primite in retea,eu am incercat sa ma inscriu cu blogul Afaceri Online si nu am reusit.Pentru cei interesati http://www.ebolaplay.com

Share/Bookmark

9 comentarii:

dexro spunea...

este compatibil Ebola cu google Adsense sau ce de la google nu accepta ebola?

George spunea...

Nu cred ca ar trebui sa fie probleme daca pui pe acelasi site publicitate de la
Adsense si de la
Ebolaplay.Pentru
siguranta ta consulta conditiile de utilizare ale celor de la Adsense.

Anonim spunea...

EBOLAPLAY - o firma serioasa, fara numar si adresa de contact ! Ca sa nu mai vorbim ca pt. publisheri din Romania cel putin, mesajul este ..."No available campains for you" !

Oferte Bune spunea...

Nu toate site-urile sau blogurile sunt acceptate in campaniile Ebolaplay.Depinde de anumiti factori cum ar fi traficul sau aspectul grafic al site-ului cu care aplici la campaniile de publicitate.

Anonim spunea...

Pai dragul meu George, atat timp cat la inscriere mi s-au cerut niste date in urma carora s-a facut o verificare si contul a fost aprobat, ce nu ar fi in regula? Daca site-ul nu era eligibil, banuiesc ca nu era aprobat. Iar legat de chestia cu datele de contact...raman la ideea ca o firma serioasa trebuie sa aiba un numar de telefon, o adresa si un mail valide !

George spunea...

Ok e bine ca ai fost aprobat de Ebolaplay.Cei care platesc pentru publicitate vor alege site-ul tau daca il vor considera atractiv. Ai rabdare. Succes !

Anonim spunea...

Ok! Multumesc frumos. Mult succes si tie !

Anonim spunea...

How you keep your low beams on and not turn on the bright lights to attract what will be reflected right back at you, causing you more trouble. Not only would other Saudis be reluctant to volunteer to replace the would-be dead ambassador, but Saudi Arabia would blame the US for lax security around the embassy. DOT certification is one of the aspect that all riders should look at when choosing a helmet. [URL=http://lopolikuminr.com ]disorientates[/URL] The Environmental Protection Agency says that if your home is 4 Pico Currie Liters or higher you should have the Radon remediated. If you aren't meeting any right now, then that is something that you can easily fix just by going out a little more, doing things that will help you to meet someone else.

John spunea...

ray bans
ralph lauren outlet online
louboutin shoes
louboutin outlet
louis vuitton outlet online
coach factory outlet online
birkenstocks
prada outlet online
true religion jeans outlet
ralph lauren sale
20170703yuanyuan