Cum transferi banii din contul online PayPal pe card

Primul lucru la care te gandesti cand faci bani online este cum vei reusi sa scoti banutii din mediul virtual, de pe internet la tine in buzunar,pe cardul tau.Pentru a putea realiza acest lucru e nevoie in primul rand de un cont la o banca online,eu folosesc PayPal,si in al doilea rand un card de debit care sa fie acceptat de banca virtuala cu care colaborezi.
Banca online cu care colaborez eu,PayPal accepta fara probleme cardurile visa electron emise de Banca Comerciala Romana(BCR).

Pentru a putea face tranzactii online cu PayPal prin intermediul cardului tau este nevoie de o verificare a contului corespunzator cardului de debit.Dupa ce adaugati datele in contul online,dati click pe butonul verificare iar PayPal va taxa cardul dv.cu 1,50 euro,suma care o sa va fie returnata dupa ce contul va fi verificat si care o sa apara in contul virtual.
Verificarea completa o puteti face dupa 2-3 zile cand va trebui sa mergeti la banca dv.si sa cereti un extras de cont pe care va apare tranzactia efectuata de PayPal si codul de verificare.
Acest cod de verificare care poate fi de exemplu 1234PayPal sau PP1234 il adaugati in contul dv virtual care va fi activat si va putea fi utilizat fara probleme.

Zilele trecute am efectuat primul meu transfer de bani din contul meu online PayPal,pe cardul personal.Suma nu a fost mare,au fost 44 dolari castigati din diverse activitati online.Taxele de transfer au fost 2 dolari .Pe card deci in buzunarul meu au intra 42 de dolari care sunt numai buni de cheltuit acum de sarbatori.Conversia s-a facut automat din dolari in roni cardul meu visa electron fiind in moneda romaneasca

Retragerile se fac foarte simplu se acceseaza My Account > Withdraw > Withdraw funds to your card.La pagina respectiva selectati suma pe care vreti sa o retrageti dupa care dati click pe continue.Pe urmatoarea pagina confirmati suma pe care o veti retrage si gata,in 2-3 zile bani dv.vor fi pe cardul personal
Am ales PayPal pentru ca majoritatea operatiunilor de transfer de bani online se fac prin aceasta banca virtuala,deschiderea unui cont este gratuita prin intermediul unei simple adrese de E-mail si nu exista taxe de administrare a contului.Simplu de tot,nu?

Share/Bookmark

11 comentarii:

Anonim spunea...

eu am card garanti mastercard se pot scoate banii si de pe el sau trebuie doar visa electron sa merg la banca sa intreb?

Anonim spunea...

Hello. Se plătește 2 dolari la fiecare tranzacție din contul de PayPal pe card? Sau platesti 2 dolari pe săptămână sau lună? Adică, ipotetic vorbind, dacă fac această operațiune o dată pe săptămână, adică de 4 ori pe lună, în total o să plătesc 8 dolari numai pentru transferul banilor?

miha spunea...

eu am 5 euro pe contul asta pay pal. nu am mai folosit pana acum. cum ii pot trece pe cardul bcr?

Unknown spunea...

Am atasat cu succes cardul VISA la contul de paypal si cum fac sa dau verificare la card.

Anonim spunea...

Am master card, dar nu ma lasa sa scot banii daca nu am cont bancar adaugat.

Unknown spunea...

Multumesc mi-ai fost de ajutor!

Unknown spunea...

Multumesc mi-ai fost de ajutor!

Unknown spunea...

Mie nu imi arata withdraw..

Unknown spunea...

Buna ziua am si eu o intrebare cum imi apar banii pe contul de paypal din anumite activitati trebe facut ceva inafara ca am inregistrat contul la activitatile respective?

yanmaneee spunea...

cheap jordans
lebron shoes
calvin klein outlet
air max 97
jordan 12
jordan shoes
nike shox for men
golden goose
balenciaga shoes
adidas nmd r1

theslol spunea...

about his Louis Vuitton replica Bags over here high replica bags see this page replica bags