Cum sa eviti site-urile scam si tepele online

Afacerile online sunt o realitate a zilelor noastre.Da, se castiga bani pe net.

Cei care vor sa faca bani in mediul online trebuie sa stie insa ca nu este chiar usor.
La prima vedere pare simplu,insa daca nu ai cunostintele necesare vei claca,sau vei cade in capcana promisiunilor obscure.Cand ma refer la promisiuni obscure ma refer la site-urile scam adica site-urile care vand inselatorii.Numarul acestor site-uri de 2 bani creste zi de zi si depaseste cu mult numarul site-urilor care ofera sanse reale de a face bani pe net.
De aceea cei care cauta oportunitati de a munci din fata unui calculator si nu au experienta necesara cad de multe ori in capcana celor care promit castiguri mari si rapide, vanzatorii de iluzii. 

Cum sa evitam tepele online ?

In primul rand niciodata nu cumpara idei !!
Sunt zeci sau poate chiar mii de site-uri din Romania si de afara care vand diverse retete de castig fabuloase.
Inca mai sunt fraieri care cumpara aceste idei de nimic.Daca din acele idei s-ar castiga atat de bine fiti siguri ca nu ar fi dezvaluite si vandute pe 50-100 de dolari.
De retinut ca site-urile care va ofera cu adevarat sansa de a castiga bani pe net nu vor cere niciodata bani, cu exceptia site-urilor unde se fac investitii.

O alta metoda de a demasca fraudele online este la indemana tuturor si ma refer aici la o simpla cautare pe Google pentru a cerceta activitatea unui site pentru a vedea ce spun alti utilizatorii despre program,despre castiguri,despre vechimea afacerii online etc...

Niciodata nu investiti bani sau timp in afaceri online dubioase despre care nu aveti suficiente informatii.
Incet,cu rabdare,cititi,va informati si la urma daca considerati ca prezinta credibilitate va implicati intr-o investitie sau afacere online.
Nu in ultimul rand trebuie sa luati in considerare si o anumita doza de risc.Exista posibiliatea de a castiga sau de a pierde in afacerile online insa riscul trebuie sa fie cat mai mic posibil.Pentru a evita pierderea de timp si bani nu uitati de puterea cunostintelor si a informatiei

Share/Bookmark