Tablete Industriale pe idmag.ro

Ce este o tableta industriala?

Cand spui tableta te gandesti la multimedia si anume jocuri socializare, filme online etc. Asa gandesc majoritatea deoarece tableta este un mijloc de comunicare pana la urma , la fel ca un smartphone dar cu un ecran mult mai generos si care desigur nu poate fi bagata in buzunar. Deci tableta nu ofera la fel de muta manevrabilitate ca un telefon dar are utilitatea ei, pentru multi foarte importanta.

Astazi in acest articol voi spune cateva cuvinte despre tablete industriale. Ce este o tableta industriala si la ce poate fi folosita? Asta ma intrebam si eu pana cand am aflat din curiozitate mai mult informatii la cererea unui amic care are o afacere in retail. Amicul stia ca am anumite cunostinte in electronice si it&c si vroia o recomandare pentru a cumpara o tableta industriala.

Diferenta intre o tableta obisnuita si o tableta industriala este ca spre deosebire de o tableta normala o tableta industriala poate fi folosita in conditii extreme cum ar fi frig ploaie, poate fi folosita chiar si cu manusi deci este mult mai rezistenta si mai solida. Pe langa asta de multe ori este si mult mai bine dotata tehnic referindu-ma la componente sau sistemul de operare.

Daca din cele zise mai sus ati inteles diferentele ideea ar fi unde poti gasi online o tableta industriala. Nu de alta dar cel putin eu nu prea am vazut in magazinele obisnuite astfel de tablete industriale.

Unul din magazinele online unde puteti gasi tablete industriale este idmag.ro. Cateva cuvinte despre idmag.ro: Idmag.ro este un brand de tehnologii de ultimă generație, care comercializează cititoare coduri de bare, computere mobile, laptopuri și tablete mobile robuste, imprimante desktop și mobile, terminale RFID, POS, Etichete Electronice, cântare, aplicatoare etichete, smatlockere,  roboți, automatizări industriale.

Site-ul arata foarte bine pentru un magazin online care se respecta si care comercializeaza astfel de produse de ultima generatie. Daca aveti o afacere care necesita de un device rezistent la căderi, praf și umiditate, idmag.ro este unul dintre magazinele online pe care ar trbui sa le vizitati. Nu am facut un research serios privind preturile insa din ce am vazut pe idmag, preturile sunt destul de decente pentru astfel de produse de logistica.

Mai jos va expun si cateva din tabletele industriale pe care le puteti gasi pe idmag.ro.

Tablete profesionale Zebra ET40/ET45
Tablete robuste, cu funcții complete, la un preț adecvat, pe care le poți utiliza direct, fără alte operațiuni suplimentare

Tableta industriala rigidizata de mai sus avea la data la care e scris acest articol pretul de 3076 de lei si cred ca este ce mai ieftina de pe site.

De asemenea:

Tableta industriala Zebra ET56
Tabletele profesionale ET56 cu Android și Windows iți creează aceeași senzație agreabilă și de familiaritate pe care ți-o dă tableta personală și, în același timp, beneficiezi de durabilitate de nivel profesional, funcții de captură de date, baterii care permit înlocuirea, precum și o mare diversitate de opțiuni în ceea ce privește accesoriile. Deși cântăresc doar 0,5 kg și au o grosime de doar 12,7 mm, aceste tablete sunt suficient de robuste

Dar si aceasta de top:

Tableta industriala Zebra ET80/ET85\
Tableta Windows creată pentru angajații din linia intai, de care depinde o lume întreagă

Pentru cei interesati care au vizualizat acest articol va mai pot spune ca o completare ca pe idmag puteti gasi si laptopuri solide  rezistente care pot fi folosite in conditii extreme.

Util pentru dvs. De asemenea datele de contact ale idmag pot fi oricand de mare ajutor daca va intereseaza astfel de produse:

Contact idmag
Str. Siriului 36-40, București, sector 1, 014354, Romania
Smart ID Dynamics S.A.
Nr. Ord. Reg. Com.: J40/5939/10.06.2010
C.I.F RO27043917

Apelare rapidă COMENZI +40372651700 | comenzi@idmag.ro

 



Share/Bookmark

Niciun comentariu: