Despre tepele online

Tu stii sa te feresti de cele mai populare tepe de facut bani online?

Din ce in ce mai multe tepe de tipul te imbogatesti peste noapte online isi fac loc pe internet.

1) Schema piramidala

Mai este denumita si schema Ponzi. Este o teapa clasica, pusa pentru prima data in practica de Charles Ponzi, cu mult inaintea aparitiei internetului.

2) Pachet cu tot ce ai nevoie pentru a incepe sa faci bani online

O oferta aparent imbatabila pe care am vazut-o recent suna asa:

    1000 de site-uri gata-facute, 10.000 articole gata-scrise si hosting gratuit! Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi pachetul.Apoi, din cele 1000 de site-uri ti-l alegi pe cel care-ti place, si din cele 10.000 articole, pe cele ce vrei sa fie afisate pe site-ul tau. Apoi pui niste reclame de la Google Adsense pe site si te uiti cum incep sa-ti intre banii in cont.

3) Castigi peste $1000 lunar dand clickuri timp de 30 minute pe zi

Se refera la serviciile de tip paid to click (PTC), platit sa dai clickuri pe reclame. Exista astfel de servicii si chiar se pot face bani din ele.Problema e ca nu cei care dau clickuri in prostie pe reclame sunt cei care fac bani.Profitul se duce la cei care promoveaza un astfel de site. Pentru fiecare click pe care il da cineva pe o reclama, banii proveniti din acel click se duc in 2 directii.O parte din ei se duc la cel care da clickul, si cealalta parte din bani se duc automat catre cel care l-a convins sa se inregistreze pe cel care a dat clickul.

Citeste integral articolul:
https://www.doarpeinternet.com/tepe-online/



Share/Bookmark

Niciun comentariu: