Cursuri de limba engleza online

Motive pentru care sa inveti o limba straina

  Traim intr-o lume globalizata chiar daca lucrurile s-au temperat putin odata cu inceperea conflictului din Ucraina. Necesitatea cunoasterii unei limbi straine sau a chiar mai multe,ofera enorm de multe avantaje pentru oricine. Fie ca iti cauti un job mai bine platit in vestul Europei, fie ca mergi intr-o calatorie sau in orice alta situatie, cunoasterea unei limbi de circulatie internationala este imperios necesara. De asemenea daca sunteti om de afaceri si aveti parteneriate cu firme internationale, aveti nevoie de cunoasterea a cel putin o limba straina.

Am un prieten care si-a gasit de munca in Germania si a plecat acolo fara sa stie o boaba de limba germana. Consecintele au fost destul de grele pentru el deoarece i-a fost extrem de greu sa se adapteze. In felul acesta a pierdut cel putin un an pana a inceput sa vorbeasca cat de cat fluent si sa isi inteleaga mai bine atributiile de serviciu. Discutand mai multe cu el am aflat ca ar fi fost mult mai bine sa invete limba germana inainte sa isi ia jobul din Germania.

Propriul meu exemplu este de asemenea motivant pentru a invata una sau doua limbi straine pentru cei care vor sa munceasca sau sa calatoreasca intr-o zona indepartata. Recent am calatorit ca turist in Camerun acolo vorbindu-se limba franceza. Eu stiu doar putin limba engleza si nici pe aceea la un nivel macar acceptabil. De limba franceza nici nu poate fi vorba. Am inchiriat o masina acolo si am avut un mic incident cu masina, respective o pana. Nestiind o iota de franceza mi-a fost foarte greu sa ma descurc.

Exemplele de mai sus sunt motvante pentru a invata o limba straina pentru ca nu se stie niciodata cand veti avea nevoie. Dar daca nu mai sunteti la varsta scoalara, asa ca mine de exemplu, intrebarea este cum puteti invata cat mai repede dar si bine si daca e posibil de acasa o limba straina? Simplu si despre asta voi vorbi in randurile urmatoare

Da, puteti invata de acasa, pe internet, o limba de circulatie internationala.  Twinklestar.ro este unul dintre cele mai bune site-uri online unde invatarea unei limbi straine de circulatie internatioanala cum ar fi enleza/ germana, poate fi extrem de facila pentru dvs. Iata mai jos si cateva cuvinte despre twinklestar.ro:

Având peste 14 ani de experiență de colaborare cu Cambridge Assessment English și pornind la drum ca centru de pregătire pentru examene, Twinkle Star este unul dintre cele patru centre autorizate de examinare din România care oferă posibilitatea certificării nivelului de cunoștințe de limba engleză cu recunoaștere internațională și valabilitate permanentă.

Twinklestar are un centru autorizat de examene, va ofera garantia rezultatului, de asemenea simulari ale examenelor pentru eficientizare si va ofera garantia de promovabilitate la majoritatea examenelor internationale. Asadar treaba serioasa rezultate serioase.

Va puteti inscrie online la cursuri, in noul an scolar examenele se pot da la sediul lor sau online, asta oferind flexibilitate. Mai mult de atat am vazut ca se respecta si evenimentul comercial de toamna si anume Black Friday, asadar puteti profita in aceasta perioada de reduceri de costuri la cursurile de invatare a unei limbi straine.Un stimulant in plus desigur, de neignorat.

Pe twinklestar gasiti cursuri de limba engleză Cambridge pentru fiecare nivel sau categorie de vârstă. Asadar daca doriti spre exemplu ca copilul dvs sa invete foarte bine o limba straina, acest site va ofera suportul necesar. Stiu ca multi parinti se bazeaza doar pe ceea ce copilul invata la scoala insa sa nu uitam ca in ultimii ani calitatea invatamantului de stat din Romania a scazut destul de mult. Astfel optiunea de a completa cunostintele copiilor este totdeauna binevenita, mai ales intr-un mediu professional.

https://twinklestar.ro/cursuri-engleza este site-ul unde veti dobandi cunostine aprofundate de limba engleza/germana. Este prima mea optiune de a invata limba engleza online deoarece anul viitor planuiesc sa vizitez Ghana, acolo unde din cate stiu limba oficiala este limba engleza. Sunt sigur ca acea calatorie va fi mult mai placuta si mai lipsita de griji decat vacanta din Camerun, deoarece voi putea comunica mult mai usor cu localnicii.

Apoi ceea ce inveti ramane invatat, nu stiu daca te mai poti descurca pe undeva pe glob fara limba engleza, care este cea mai vorbita limba la nivel international. Aproape oriunde mergi pe glob te lovesti de necesitatea de a stii limba engleza. Nu mai mentionez internetul unde enleza este regina ca sa zic asa.

Daca vreti sa aflati mai multe despre Twinklestar, o sa las mai jos datele de contact pentru a va facilita posibilitatea de a comunica cat mai rapid cu ei, pentru obtine absolut toate informatiile pe care le doriti, necuprinse in acest articol

Iași: Șoseaua Națională, nr. 5, parter 700415 Telefon: 0371 504 305/ 

Botoșani: Str. 1 Decembrie, nr. 27, B 710245  Telefon:0799 177 077/  

Piatra Neamț Bd. 9 Mai, bl. 10, sc. B, parter, ap. 22610025 Telefon: 0371 504 305

Sau pagina de facebook: https://www.facebook.com/page.twinkle.star/



Share/Bookmark

Niciun comentariu: