Vacanta superba la Mamaia

De fiecare data cand imi iau concediu aleg o destinatie diferita de vacanta. Nu imi place sa repet acelasi loc de concediu in fiecare an. Si asta tocmai pentru diversitate si pentru ca m-as plictisi. Vreau sa vad locuri noi sa ma destind sa-mi incarc bateriile.

Dupa cateva vacante prin Grecia si Turcia, am decis ca in acest an sa aleg litoralul romanesc. Sa vad ce s-a mai schimbat pe la noi in ciuda unor comentarii mai putin pozitive. Oricum lucrurile merg spre bine an de an zic eu. Pe langa asta credeti-ma ca cel mai bine ma simt pe litoralul romanesc.

Asadar am ales statiunea Mamaia, perla litoralului romanesc. Desi un pic mai scump, eu cred ca merita. Statiunea Mamaia are de toate, nu te plictisesti. Hoteluri bune, plaje selecte sau plaje pentru toate gusturile si chiar cu bani mai putini daca rezervati din timp vacanta asa cum am facut eu.

De ce am ales Mamaia ca destinatie de vacanta?

Asa cum va spuneam mai sus cau destinatii de vacanta in care sa nu ma plicitisesc. Apoi vreau ca de fiecare data cand merg in concediu sa fiu multumit de serviciile pe care le primesc, bineinteles raportate si la suma pe care o dau pentru concediu. Nu in ultimul rand in Mamaia plajele au intrarea lina in mare si pentru mine care nu stiu sa inot asta este un plus. Am mai ales statiunea Mamaia si datorita faptului ca multe hoteluri ofera parcarea gratuta sau acces la plaja privata.
vacanta-superba-la-mamaia-1vacanta-superba-la-mamaia-2

Rezervati-va din timp vacanta

Este bine sa va faceti rezervarea pentru vacanta din timp deoarece beneficiati de preturi mult mai mici ,uneori chiar cu 30% fata de perioada de sezon. In alta ordine de idei desi rezevam direct pe site-uri de profil destinatia de vacanta, cred ca o optiune buna este si alegerea unei agentii de turism. O agentie de turism buna, cu vechime in piata. Eu am ales BJR Vacante si cred ca am ales bine. Pe site-ul agentiei am gasit oferte bune de vacanta. Spre exemplu puteti vizualiza Oferte Sejur Mamaia 2019. Sunt oferte bune chiar si in plin sezon de vacante! Rezervarea din timp are mici riscuri vis a vis de prognoza meteo pe care nu o poate anticipa nimeni cu 6-7 luni inainte, insa in general vara timpul la mare este frumos, asadar riscurile sunt destul de mici.

Site-ul BJR Vacante, se misca foarte bine pe un pc desktop si chiar si pe mobil, are o interfata placuta si este usor de rezervat orice destinatie de vacanta va doriti. Chiar daca nu ati rezervat nimic si sunteti pe graba, sectiunea last minute, va ofera posibilitatea de  ava alege locatia de concediu pe ultima suta de metri. Sunt oferte de neratat si din tara si din strainatate. De asemenea de luat in calcul pentru cei intarziati, ofertele din sectiunea ‘’ Fa-ti bagajul si pleaca acum’’

Pe final voi reveni la destinatia mea de vacanta. Desi un pic mai scumpa, statiunea Mamaia va ofera multiple posibilitati de distractie asa cum mentionam mai sus. Daca sunteti cu familia puteti sa alegeti Aqua Magic Mamaia sau satul de vacanta. Pentru cei tineri sunt o gramada de posibilitati de distractie de asemenea si aici mentionez multitudinea de cluburi pentru toate buzunarele, in functie de gusturi., restaurante sau terase.

Statiunea Mamaia este o statiune pentru cei activi, pentru cei care vor multa distractie, insa nu este o destinatie de vacanta pentru cei care cauta o destinatie de vacanta linistita. Asta trebuie sa stiti, daca va doriti o vacnta in alt décor, mai putin animat atunci ar fi de evitat Mamaia. In rest, Mamaia este in topul alegerilor celor care vor multa actiune si alegeri variate

Pentru cei interesati iata si datele de contact ale agentiei BJR Vacante:
B-dul Revolutiei 66B 310025, Arad, Romania
CUI: RO16576566
contact@bjr-vacante.ro
Tel: 0257-284.010

Share/Bookmark

2 comentarii:

Mirela spunea...

Si eu am rezervat vacanta prin agentie de turism. Ai totul la pachet nu te doare capul

Bogdan spunea...

Mamaia ramane the best, are farmecul ei aparte