Accesorii auto, Paravanturi pentru masina ta

Sunt cazuri cand vara pe temperaturi mari esti nevoit sa circuli cu masina. Nu ai cum sa eviti canicula care uneori este greu de suportat. Bineinteles ca nu te avanti la drum fara o masina dotata cu aer conditionat, desi poate sunt persoane care nu au de ales, deci posibil exista si cazuri de acest gen.

Desi pe canicula cand mergi cu masina, ti aerul deschis non stop si stim ca aerul conditionat ne ajuta sa trecem peste canicula dar nu este tocmai sanatos, sunt si alte solutii care va pot ajuta sa faceti canicula mai suportabila cand calatoriti.

Poate ati auzit de paravanturi ori de pe net ori de la prieteni sau din magazine de accesorii auto. Desigur pentru cei care inca nu stiu la ce sunt bune paravanturile o sa va fac o mica descriere mai jos pentru a stii la ce sunt bune aceste accesorii auto:

Asadar, paravanturile sunt accesorii auto, confectionate din plexiglas rezistent care este tratat contra razelor ultraviolete. Scopul principal al paravanturilor este acela de a aerisi masina fara a se crea curenti de aer tip Helmholz, acele vortexuri asurzitoare cand deschidem geamurile masinii.

De unde poti cumpara paravanturi?

Puteti cumpara paravanturi din magazinele care comercializeaza accesorii auto. Eu am cumparat doua seturi de paravanturi, din doua magazine online diferite. Prima data am luat niste paravanturi foarte ieftine, m-am bucurat la pret, insa au fost foarte slabe calitativ. Ca sa va si exemplific, plasticul din care erau confectionate paravanturile era foarte prost si a crapat la montaj. Deci bani aruncati, insa m-am orientat spre altceva, pentru ca aveam nevoie.

Avand in vedere ca prima data am gresit alegerea, am inceput sa caut paravanturi de calitate in magazine online. Am citit pe forumuri cam care ar fi cele mai bune modele de paravanturi si de cine sunt produse. Dintre zecile de oferte m-am orientat spre paravanturile comercializate de autolucas.ro

Din punctul meu de vedere si dupa ce am citit pe forumuri de profil, cele mai bune paravanturi de pe piata sunt cele produse de Heko. Sunt si alte variante poate chiar mai bune dar daca punem la socoteala pret vs calitate cred ca cele de la Heko sunt cea mai buna varianta.
paravanturi auto-1

Paravant AUDI A6 Sedan(limuzina) an fabr. 2003-2011(marca HEKO) / set fata si spate - 4 buc.

Pe autolucas pueti gasi paravanturi pentru multe modele de masini. Pe langa evitarea curentlor de aer, dupa montarea paravanturilor si aspectul masinii este mai frumos. In concluzie dupa mine aceste accesorii auto sunt foarte utile atat vara cat si iarna uneori, deoarece puteti deschide oricand geamul fara sa aveti treaba cu intemperiile de afara, ploaie sau ninsoare.
paravanturi auto-2

Paravant DACIA LOGAN Sedan(limuzina) (marca HEKO) / set fata si spate - 4 buc

Asadar daca doriti sa mai inchideti aerul conditionat la masina vara sis a inspirati aer curat, sanatos, paravanturile sunt o solutie ajutatoare. Aerul conditionat folosit timp indelungat nu este chiar cea mai buna solutie, asadar cred ca ar trebui si o solutie alternativa

Daca va hotarati sa achzitionati paravanturi pentru masina dvs, va recomand sa cititi cu atentie instructiunile de montaj pentru a le monta corect. Paravanturile se monteaza in garnitura usii masinii si au adeziv pe margini. Ideeal ar fi sa curatati foarte bine locul inainte de a le monta. Apoi atentie unde puneti clemele de montaj sa respectati intocmai instructiunile pentru a nu risca sa deteriorati geamul sau sa nu se mai inchida corect. Daca nu va pricepeti apelati la un service auto, desi nu cred ca este cazul. Sunt ceva tutoriale de montaj ajutatoare si pe youtube.

Pe final de articol va recomand mgazinul de accesorii auto autolucas, este un magazine online in care veti gasi multe lucruri necesare pentru autotursmul dvs. Anvelope, jante, covorase auto, si multe alte lucruri utile pentru autoturismul dvs sunt disponibile online la preturi destul de bune dupa parerea mea, asadar o vizita nu strica mai ales ca este foarte simplu de accesat la doar un click distanta

Share/Bookmark

Niciun comentariu: