TV, Audio si Foto pe maniamall.ro

Zilele trecute am cautat pe net un televizor pentru bucatarie. Un televizor ieftin, dar bun, sa satisfaca niste cerinte medii privind calitatea imaginii. Ma rar te uiti in bucatarie la filme sau programe de mare definitie, dupa parerea mea. In bucatarie un televizor e mai mult pentru stiri si programe de divertisment. Cel putin eu asa consider.

Pe langa televizor mai aveam nevoie de un support tv, decent ca pret. Nu in ultimul rand m-am uitat si dupa un sistem audio hi-fi pentru living.

Tot ce am specificat mai sus, aveam nevoie sa ajunga cat mai repede deoarece trebuia sa fac pregatirile pentru concediu si nu aveam timp sa umblu prin magazinele obisnuite. Deci zis si facut.

Bineinteles ca pe internet oferta este foarte diversificata la tv, audio foto asa ca nu ramane decat sa faceti alegerea cea mai buna din punct de vedere calitate/ pret. Eu, dupa ceva cautari am gasit ce mi-am dorit pe un mall online, maniamall.ro

Maniamall este un magazin online pe care gasiti mai multe sectiuni de produse, incepand cu ingrijire personala si cosmetice, tv audio, electrocasnice si climatizare pana la cadouri si birotica. Asadar o gama larga de produse la un click distanta.

Dar sa revenim la alegerile mele, poate va inspira si pe dvs acum sau pe viitor.

Pentru bucatarie am ales de pe maniamall, un televizor horizon, mai précis
Televizor LED Horizon, 61 cm, 24HL7100H, HD Autentic HomeTV.

Pentru bucatarie diagonala este tocmai buna, iar marca Horizon se fabrica si pe la noi din cate am citit pe forumuri. Panelurile sunt decente si rezistente in timp. Pentru o diagonala asa de mica calitatea hd e suficienta, asa ca asta a fost prima alegere dintre multe alte oferte online.

Tot pe maniamall am gasit si suportul tv. Am avut de ales intre un support fix si unul reglabil. Desigur l-am ales pe cel reglabil deoarece cred ca este o varianta mult mai buna decat cel fix, iar diferenta de pret este una destul de mica. Asadar am decis sa cumpar Suport Reglabil pentru Televizor TV sau Monitor cu Diagonala intre 13-42 inch, Capacitate 30kg

Televizorul si suportul tv fiind alese am navigat si in sectiunea sisteme audio hi-fi de unde am ales un sistem audio stereo care se aude impresionant de bine in living. De asemenea da foarte bine in decorul camerei fiind foarte elegant construit. Am ales Sistem Audio Stereo Boxa Bluetooth Turn Adler cu Telecomanda, USB, SD, AUX, LED, Putere 40W, Argintiu. Faptul ca are si telecomanda este un mare avantaj, de asemenea boxa fiind Bluetooth am scapat de fire intinse prin camera.

Pe langa cele de mai sus am decis sa cumpar si o pereche de casti audio, pentru ca de multe ori am tendinta sa dau sonorul la laptop prea tare si nu vreau sa mai deranjez copilul cand doarme.

Un mall online are avantajul ca are o varietate mare de produse adunate intr-un singur loc. Asfel puteti alege mai mult produse care vor veni cu un singur curier.Taxa de curier variaza in functie de locatie, comenzile putand fi plasate chiar si din afara tarii, insa cu plata produselor inainte de livrare.

Ca orice mall online care se respecta si pe maniamall aveti o sectiune dedicata cu promotii si oferte speciale. Acolo veti gasi o gama larga de produse la preturi avantajoase. Va recomand ofertele de sezon, dar si alte promotii interesante.

Pe final am sa adaug cateva avantaje pe care le avem ca cumparatori daca comandam online. Primul si cel mai important avantaj este dreptul de retur care in magazinele obisnuite nu il aveti decat 24 de ore din cate stiu eu. Multe magazine nu respecta nici macar cele 24 de ore nefiind obligate sa accepte returul produselor si sunt acoperite de legislatie, asadar eu as comanda online, mai ales bunuri de folosinta indelungata.

Al doilea avantaj este economia de timp, nu mai sunteti nevoit sa strabateti orasul in lung si in lat dupa produsele necesare, mai ales daca nu aveti autoturism personal.

Nu in ultimul rand de multe ori am observat ca in magazinele online preturile sunt mai bune si asta pot spune si despre maniamall , deci economisiti si bani. Am enumerat 3 avantaje destul de mari care sunt in avantajul nostru, al cumparatorului.

Va invit sa vizitati maniamall, spor la cumparaturi!

Pentru cei interesati date de contact maniamall:

Online Business Logistic SRL Cod Unic de Inregistrare: RO 34444334 Nr. de Ordine in Registrul Comertului: J01/345/2015 Sediu Social: Loc. Sebes, Str. DJ 106K, Nr. 124, Mun. Sebes, Jud. Alba Cod Postal: 515800 Cont IBAN RON: RO11 BRMA 0999 1000 6977 8983 Banca: Banca Romaneasca, Sucursala Sebes Cont IBAN RON Trezorerie: RO62 TREZ 0055 069X XX00 2466 Trezoreria Sebes Call Center: 0749 151 050

Share/Bookmark

Niciun comentariu: