Creare magazin online

In ziua de azi daca ai o afacere si nu te promovezi si pe internet , practic nu existi.Chiar daca afacerea dvs. merge cat de cat bine desi nu sunteti prezenti in mediul online, e cazul sa luati o optiune serioasa pentru viitor si trebuie sa migrati business-ul  si pe internet.

Astazi o sa vorbesc putin despre creerea unui magazine online.Cate ceva despre avantajele unui magazine online fata de un magazin obisnuit clasic si cateva recomandari privind deschiderea unui magazine online.

Desi pare simplu, deschiderea unui magazin online nu este un pas atat de usor de facut.Pentru a avea succes trebuie facut un plan bine pus la punct deorece concurenta este acerba pe internet.Daca planul este bun si urmat pas cu pas rezultatele nu vor intazia sa apara.

Vorbeam mai sus de avantajele unui magazin online fata de un magazine clasic.In primul rand si cel mai important, va adresati unui numar mult mai mare de clienti.Daca un magazine clasic are clienti dintr-o anumita zona geografica acolo unde functioneaza , un magazin online se poate adresa unui numar imens de clienti in plan national sau chiar international.Pe langa asta , costurile de functionare ale unui magazin online sunt mult mai reduse fata de un magazin clasic.Nu mai trebuie sa platiti vanzatori la raft si magazinul va fi accesibil non stop celor interesati.Pe internet nu este un orar de functionare.

Pe langa cele subliniate mai sus aveti posibilitatea de a face profit prin revanzarea produselor unei alte companii.Deci exista chiar posibilitatea de a nu investii in marfuri si deci fara riscul de a ramane cu stocuri de produse nevandute.Asadar un magazin online ofera multe avantaje.Daca vreti sa deschideti un magazine online trebuie insa sa va ganditi si la alte aspecte.

Cu siguranta sunt multe de discutat vis a vis de cumpararea unui domeniu personalizat si depre un host de calitate , pentru un magazine online functional.


creere-magazin-online
Creare magazin online - Blugento.ro
Pentru a simplifica lucrurile o sa va spun direct despre platforma pentru magazine online Blugento.Este o soluție construită pe fundația solidă a platformei Magento care oferă toate funcțiile necesare unui magazin online într-o soluție robustă și ușor de utilizat.

Pe viitor vreau sa-mi extind afacerea online si am intentia sa mai deschid un magazin online care va comercializa incaltaminte pentru femei.

Am descoperit paltforma Blugento si cred ca este o solutie ideala.Daca sunteti in situatia mea si doriti sa deschideti un magazine online fara sa aveti batai de cap majore , platforma blugento va poate ajuta foarte mult.Veti castiga timp si pe langa asta si usurinta in utilizare.

Blugento se ocupa de host , de update-uri de securitate si de dezvoltarea platformei.De asemenea ofera interfata grafica de calitate, simplu de utilizat, fara sa mai fiti nevoiti sa intampinati probleme ca in cazul folosirii unor template-uri achizitionate de pe diverse site-uri online.

Am subliniat doar cateva aspecte pozitive pe care le puteti lua in considerare daca doriti sa deschideti un magazin online functional si usor de utilizat atat pentru dvs cat si pentru clientii dvs.Blugento poate fi solutia simpla si rapida

Bineinteles ca mai sunt si alte platforme de gen pe internet insa eu am subliniat una dintre solutii.Alegerea este a dvs!

Pentru cei interesati adaug si cateva date care va pot fi de folos:

Blugento SRL
B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 3/4, Cluj-Napoca, Cluj, România
CUI: 36072180
Blugento este un produs al Blugento SRL
e-mail:contact@blugento.ro
telefon:037 788 1060


Share/Bookmark

Niciun comentariu: