Anunturi gratuite, Negociat.ro

In trecut inainte de revolutia internetului daca aveai ceva de vanzare nu prea aveai multe optiuni de ales.Era mica publicitatea , in special la ziarul Romania libera si inca cateva ziare care aveau rubrici de publicitate.Daca vroiai sa vinzi prin consignatii riscai sa astepti foarte mult si chiar sa nu vinzi ori sa iti iei produsul inapoi deteriorat.

Acum in zilele noastre totul este mult mai simplu.Aveti nevoie de cunostinte minime de navigare online de creerea unui cont pe un site de anunturi  si produsul dvs poate fi vizionat de milioane de potentiali cumparatori.Cu siguranta multi din cei care citesc acest articol au navigat pe site-uri de anunturi publicitare , fie ca au cumparat un produs fie ca au vandut.

Astazi o sa vorbesc despre anunturi online si voi da o mica mana de ajutor celor care vor sa vanda un produs pe internet.Iata cum as face eu daca as avea ceva de vandut online,din propria experienta:

In primul rand navigam pe google si dam cautare la site-uri de anunturi publicitare.Apoi selectati 4-5 site-uri de anunturi si va faceti cont pentru a posta anuntul dvs.Cu cat site-ul are mai multi utilizatori cu atat sansa dvs de a vinde mai repede se mareste.

Anul trecut am cumparat un calculator nou pe care am dat o caruta de bani.Cel vechi era inca functional si arata chiar bine.Asadar pentru a amortiza din cheltuiala noului pc m-am gandit ca cea mai buna solutie este sa vand vechiul pc.

Site-urile de anunturi se impart in mai multe categorii.Cele mai multe sunt graturite insa sunt si site-uri unde pentru a pune anuntul dvs in evidenta v-a trebui sa platiti o taxa.
Eu am cautat site-uri de anunturi gratuite.Printre ele un site de care pot sa vorbesc numai de bine , site pa care de altfel am reusit sa vand o parte din componentele vechiului meu pc.Se numeste Negociat.ro .As adauga ca vechiul pc am reusit sa il vand pana la urma pe componente si nu de-antregul.

Prima optiune in cazul in care o sa mai am ceva de vanzare prin casa care nu imi mai trebuieste dar poate fi de folos la alte persoane este site-ul de anunturi publicitare negociat.ro.

Pe viitor ma gandesc sa imi achizitionez un autoturism, asadar am cautat cateva anunturi pe negociat.ro pe tema asta si am fost placut surprins sa vad ca am de unde alege si chiar la preturi decente.Atunci cand cumparati bunuri de folosinta indelungata , mare atentie la ce achizitonati deoarece site-ul isi declina orice responsabilitate.In general site-urile de anunturi publicitare procedeaza la fel deoarce marfa nu le apartine ci sunt doar niste intermediari.

anunturi-gratuite
Anunturi Gratuite - Negociat.ro
Cateva cuvinte si depre site-ul de anunturi publicitare de care va vorbeam, negocoiat.ro

Interfata grafica este foarte draguta.Este simplu de navigat si usor de postat anunturi.Sunt sectiuni diferite de la anunturi de vanzari diverse, casa si gradina, electronice, auto si chiar pana la anunturi de locuri de munca.Eu cred ca negociat.ro este una dintre cele mai ok optiuni pentru dvs in cazul in care doriti sa vindeti sau sa achizitionati un produs pe internet prin anunturi publicitare online.

Share/Bookmark

Niciun comentariu: