Cafea la minut cu capsule de cafea

Capsule Cafea - Kafferoma
Pentru mine, unul dintre cele mai placute momente ale zilei , in special dimineata inainte de a pleca la serviciu, sau chiar la serviciu uneori, este sa imi beau cafeaua.Este un mic tabiet daca vreti sa ii ziceti asa.Un ritual pe care il respect de multi ani.

Sunt convins ca multi cititori o sa imi confirme si ei ca se regasesc in cele spuse mai sus.Pentru mine insa pretentiile sunt un pic mai mari, adica nu beau orice fel de cafea si sunt destul de pretentios la gustul cafelei.O cafea buna dimineata pentru mine conteaza foarte mult.Este un prim pas bun in ziua respectiva.O cafea prost facuta ma pune in impas si poate nu as da acelasi randament.

Acum ceva vreme imi preparam singur cafeaua intr-un mod care cerea cam mult timp.Aveam un job care nu ma solicita chiar mult si era timp.Cumparam boabe verzi de cafea si le prajeam acasa.Boabele de cafea le macinam doar inainte de prepararea cafelei pentru a-si pastra gustul si aroma la intensitate maxima.Sincer eram laudat de sotie si de cunoscuti care au gustat din cafeaua preparata de mine.

De atunci insa lucrurile s-au schimbat si noul job pe care il am ma solicita foarte mult asa ca nu mai am timp sa cumpara boabe verzi sa le prajesc , sa le macin etc…Deoarece asa cum v-am spus sunt foarte pretentios la gustul cafelei a trebuit sa gasesc repede o solutie practica si eficienta.

Capsule de cafea

Pentru mine solutia optima a fost cafeaua la capsule.Am descoperit pe internet un site care vinde capsule de cafea si mi-am zis ca trebuie sa incerc.Incercarea a fost un success maxim.

Timpul de preparare a cafelei la capsula este unul foarte mic.Am ramas chair uimit de rapiditate.Este un punct esential pentru mine sa am o cafea buna la prima ora care sa fie repede preparata dar sa aiba si un gust foarte bun.Credeti-ma ca merita sa incercati capsulele de cafea de la Kafferoma.Daca sunteti pretentiosi asa cum sunt eu la gustul cafelei , cu capsulele de cafea veti descoperi un gust minunat si veti castiga timp pretios.

Pe langa rapiditatea de preparare a cafelei, capsulele de cafea nu sunt deloc scumpe dupa parerea mea.Eu am dat 45 de lei pe 50 de capsule.Pentru cei care doresc ceva delicat si aromat v-as recomanda Capsule Yespresso Delicato – Compatibile A Modo Mio, desi costa 90 de lei 50 de capsule.Gustul este magic.

Asadar dupa mine , cred ca pe viitor capsulele de cafea vor devenii foarte populare si preferate de tot mai multe persoane.Punctele forte pe care le-am subliniat mai sus sunt esentiale intr-o societate care se dezvolta cu rapiditate si unde criza de timp este o problema pentru majoritatea dintre noi.

Precizez ca acest articol l-am scris avand langa mine o ceasca buna de cafea preparata din capsule de cafea cumparate de pe internet.Daca sunteti in criza de timp ca mine si nu vreti sa renuntati la gustul bun al cafelei capsulele de cafea pot fi solutia cea mai buna.O zi buna incepe intodeauna cu o cafea buna.Pentru pasionati de prepararea cafelei am gasit un articol interesant aici

Share/Bookmark

Niciun comentariu: