Blogul sursa de venituri online

Indiferent de natura continutului de pe blog, acesta poate deveni o sursa de venituri online. Daca vrei cu adevarat sa reusesti in ceea ce iti propui privind marketingul online si sa iti maresti profiturile obtinute cu ajutorul internetului, prin intermediul blogging-ului, atunci trebuie sa citesti si sa tii cont de aceste sfaturi care te vor ajuta sa iti creezi un blog de succes.

6 sfaturi pentru valorificarea si cresterea ranking-ului in motoarele de cautare

1. In primul rand, titlul blog-ului tau si structura URL-ului trebuie sa fie corecte!

URL-ul trebuie sa fie prietenos pentru motorul de cautare si usor de folosit. URL-ul blog-ului tau trebuie sa fie scurt si concis. De asemenea, este important ca numele ales pentru URL-ul blog-ului tau sa fie in stransa legatura cu nisa ta de afaceri online. Titlul trebuie sa contina cuvinte cheie si sa fie cat mai explicit. Acest lucru se aplica si URL-ului, care e bine sa contina cuvinte cheie primare. Utilizarea de cuvinte cheie pozitionate in subdomenii este un lucru foarte bun, de asemenea.

2. Fii pe blog-ul tau zilnic!

Acesta este cel mai important sfat. Blog-urile puternice, care atrag volume mari de trafic si dau cele mai bune rezultate, sunt cele care sunt actualizate cu regularitate. Motoarele de cautare vor prelua noul continut si acest lucru determina cresterea ranking-ului in motoarele de cautare. Introdu in permanenta noi postari pe blog-ul tau.

Foloseste cuvintele cheie secundare in postari. Daca apare de mai multe ori un cuvant cheie intr-o pagina web, este probabil relevant pentru cineva care cauta acele cuvinte cheie. Dar nu exagera aceasta repetare a acelorasi cuvinte cheie. Robotii motoarelor de cautare pot afla daca un cuvant cheie este utilizat prea frecvent pe o pagina si asta ar putea elimina site-ul tau din indexul lor.

3. Clasifica continutul din blog-ul tau, asigura-te ca folosesti cuvinte cheie, deoarece acest lucru va creste ranking-ul blog-lui si website-ului tau in motoarele de cautare. Daca blog-ul tau ofera informatii despre inceperea unei afaceri online, poti sa ai, de exemplu, categorii precum "oportunitati de afaceri online ", "sfaturi pentru o afacere online de succes ", secrete pentru a face bani online" si "exemple de afaceri pentru a castiga bani online".

Fii creativ si introdu categorii interesante in blog-ul tau. Prin folosirea diferitelor cuvinte cheie pentru nisa de piata careia i te adresezi, se imbunatateste ranking-ul pentru toate aceste cuvinte cheie in motoarele de cautare. Asigura-te ca apare bara de navigare pe toate paginile blog-ului tau. Postarile tale anterioare sau cel putin postarile cele mai comune ar trebui sa aiba link-uri catre toate paginile.

4. Este recomandat sa adaugi etichete continutului de pe blog-ul tau. Daca doresti ca postarile tale de pe blog sa obtina vizibilitate mare si expunere, este important sa le adaugi etichete. Gasesti aceasta unealta de adaugare de etichete pe majoritatea website-urilor unde iti poti gazdui blog-ul.

5. Activitatea de “ping” este necesara de fiecare data cand adaugi continut nou pe site-ul tau. Intotdeauna cand adaugi noi postari pe blog, fa aceasta actiune de ping (exista website-uri specializate de ping; exemplu click aici) pentru blog-ul tau in ideea de a alerta motoarele de cautare ca ai adaugat continut nou pe site-ul tau.

6. Inscrie-ti blog-ul in directoarele de blog-uri (exemplu: toateblogurile.ro) si in directoare de nisa, specifice continutului din blog-ul tau. Acest lucru te va ajuta sa obtii trafic directionat de la aceste directoare. Este, de asemenea, un mod de a crea link-uri catre site-ul tau in aceste directoare. Toate acestea ajuta la cresterea ranking-ului, pozitiei blog-ului tau in motoarele de cautare.

Foloseste sfaturile prezentate mai sus pentru a creste puterea blog-ului tau si pentru a-ti imbunatati pozitia in motoarele de cautare.


Share/Bookmark

Un comentariu:

Inchirieri auto Bucuresti spunea...

Un blog de succes poate aduce venituri mari.