Bani pe net iluzie sau realitate?

Dupa cum se poate vedea la o cautare pe google multa lume cauta sa faca bani cu ajutorul internetului, binenteles se gasesc o multime de variante de castig fara prea multe investitii sau chiar cu investitie zero si fara prea mult efort.

Ca si in orice afacere trebuie sa pornesti cu ideea ca vei pierde, nu trebuie sa incepi afacerea cu gandul ca vei castiga si ai sa devii milionar peste noapte.

Un lucru este cert: Nu exista solutii de imbogatire rapida care sa-ti permita sa pornesti o afacere si sa obtii profituri foarte mari in timp foarte scurt. Daca lucrurile ar sta asa am avea toti, masini de ultima generatie si am locui in vile somptuase, nu-i asa ? O afacere reala, asa cum o vrei tu nu se va materialize in citeva saptamani ci va da rezultate dupa cateva luni bune de efort sustinut.

Vanzatorii de iluzii de pe net, stiu ca noi, ca oameni, cautam imediat un rezultat, un beneficiu. Nimanui nu-i place sa astepte dupa lucrurile pe care le vrea imediat. De aceea in fiecare categorie de cerinte exista produse si programe care sa ne faca sa credem ca exista formula secreta care ne va indeplini visele. Ei vor fi mereu prezenti pentru a raspunde oamenilor care se intreaba daca functioneaza cu adevarat? Sa nu credem in amagiri, programele de facut un milion de dolari repede si usor sunt doar iluzii.


Share/Bookmark

2 comentarii:

Gabryell spunea...

Eu imi urmaresc principiul personal: Daca am reusit sa scot bani din cele cateva oportunitati de monetizare, adsense,afiliere sau advertoriale, e clar ca iluzia dispare si voi incerca sa profit cat pot. Si pentru asta trebuie munca si hotarare...

Oferte Bune spunea...

Corect