Mobila la comanda online

Mobila la comanda online
Internetul va ofera posibilitatea de a cumpara diverse produse sau servicii la preturi competitive. Piata online se dezvolta imens de la an la an si in Romania. Multe afaceri migreaza in mediul online.

Am sa fac referire in acest articol la posibilitatea de a comanda mobila online.Din datele culese de mine,deoarece activez intr-un business de vanzari online,clientii cumpara din magazinele virtuale in special produse fashion si it&c.Totusi se observa din statistici recente cresteri de vanzari si pe alte segmente de produse care se vand in magazinele online.

Revenind la mobila si la posibilitatea de a cumpara de pe internet mobila la comanda o sa subliniez cateva aspecte care avantajeaza clientul daca ia decizia de a cumpara online astfel de produse.

1.Pretul mobilei online este mult mai avantajos.
Am facut un studiu online si am raportat preturile la mobila din magazinele obisnuite cu cele din magazinele online.Sunt diferente de pret semnificative, preturile fiind mai mari cu 15-25% in magazinele clasice.Pe langa asta vanzatorii din magazinele clasice sunt in multe cazuri nepregatiti  si nu iti dau prea multe detalii despre ceea ce vand pentru ca nu stiu.In magazinele online de mobila veti gasi descrieri clare si detaliate despre produse.

2.Calitatea produselor.
In privinta calitatii de multe ori am observat diferente intre ceea ce se vinde online (raportandu-ne la mobila )cu ce se vinde in magazinele clasice.Aici nu am putut verifica deoarece nu am fost fizic in magazinele de mobila online insa iau descrierile produselor ca a fi certe si atunci intr-adevar sunt diferente si de calitate in multe cazuri

3.Mobila la comanda online
Stiati ca puteti comanda mobila online?Daca nu stiati si doriti pe viitor sa va achizitionati mobila la preturi competitive si pe dimensiunile sau aspectul dorit de dvs. acum o puteti face online.Printre ofertele de mobila descoperite online MobiliCASA.ro - Magazin online mobila –mi s-a parut una dintre cele mai bune oferte de mobila la comanda de pe internet.Aveti posibilitate de a simula si virtual mobila pe care doriti sa o comandati pentru a vedea cum s-ar potrivii in locuinta dvs.Daca vreti sa faceti alegerea cea mai buna puteti sa consultati un specialist.

Cam atat pentru azi.Spor la cumparaturi online !


Share/Bookmark

Niciun comentariu: