Advertorialul-Publicitate eficienta pentru afacerea ta !

ADVERTORIALE PE BLOGURI

Advertorialul o forma de publicitate moderna

Advertorialul este o forma de publicitate mai noua,in pas cu timpurile moderne pe care le traim.
Internetul este deja un mediu de afaceri recunoscut.O afacere care nu este prezenta si in mediul online prin diverse forme de prezentare are sanse mai mici sa devina populara si sa obtina mai multi clienti.Pe scurt advertorialul este o forma de publicitate sub forma de articole la comanda pe care companiile sau micii afaceristi le platesc pentru a-si face cunsocute business-urile lor.
In functie de bugetul alocat aceste articole publicitare pot fi eficiente sau mai putin eficiente.In general companiile cumpara articole pe diverse bloguri printr-o intelegere directa cu proprietarii site-urilor sau prin intermediul platformelor de advertoriale.

Sfaturi pentru o eficienta maxima a publicitatii pe bloguri sau pe internet in general

Acest articol este un punct de vedere care va poate ajuta daca doriti sa va faceti cunoscuta afacerea pe internet.Companiile folosesc retelele sociale dar si blogurile sau diverse site-uri cu trafic mai mare sau mai mic pentru a se impune pe piata intr-o pozitie cat mai favorabila fata de concurenta.O sa ma limitez in acest articol doar la publicitatea pe bloguri prin advertoriale.

Cum sa faceti o campanie publicitara eficenta pe bloguri?

Daca aveti o companie sau o mica afacere online si vreti sa o popularizati,cumparati advertoriale ieftine pe bloguri ! Preturile sunt foarte bune si pentru o suma destul de rezonabila afacerea dv. va fi mai cunoscuta.Eu as recomanda varianta directa de a negocia cu proprietarii de bloguri si evitarea platformelor de advertoriale.In multe cazuri platformele de advertoriale sunt doar intermediari care umfla pretul in detrimentul calitatii articolelor.Puteti sa va selectati blogurile pe care vreti sa cumparati advertoriale dupa cateva criterii simple:

1.Blogul sa fie pe domeniu propriu,nu pe platform gratuita gen blogspot wordpress etc..

2.Vechimea blogului sa fie de cel putin 3-4 ani.

3.Blogul sa aiba continut,peste 100-200 de articole

4.Sa fie un blog vizitat zilnic,sa prezinte statistici concrete pentru informare.

Daca totusi nu aveti timp pentru a manageria o campanie publicitara pe bloguri puteti sa apelati la paltformele de advertoriale.Eu cunosc vreo 4 platforme de acest gen(e-advertising,advertoriale.eu,piata de advertoriale si blogmoney) insa dupa parerea mea doar Blog Money(din cate cunosc) este cea mai profesionala si corecta atat  fata de companii cat si fata de bloggeri.Spun acest lucru deoarece exista posibilitatea de a selectiona blogurile dupa page rank si e posibila negocierea directa cu proprietarii de bloguri pentru pret.
Inchei acest articol cu o mica completare si subliniez ca acest articol nu este un articol publicitar platit .
De asemenea pentru a publica articole pe acest blog va astept cu propuneri la adresa de e-mail pe care o gasiti la rubrica contact din header-ul blogului.


Share/Bookmark

Niciun comentariu: