Despre divort si partaj


Stabilitatea unei familii e cheia succesului.Toti ne dorim o relatie de lunga durata care sa fie un fundament pentru realizari si succes in viata.Totusi in ziua de azi este din ce in ce mai greu sa mentii o relatie ,o casnicie normala in Romania.Multe cupluri se lovesc de fel si fel de probleme mai ales financiare care duc la ruperea relatiilor.Sunt probleme de care bineinteles nimeni nu se ocupa in Romania in sensul sprijinirii tinerelor familii si care se vor vedea in timp.Familia nu este sprijinita in Ro,din contra traim intr-o jungla sociala,in care beneficii au doar cei sus pusi.
Dar sa trecem un pic la subiect.Spuneam ca toti ne dorim o relatie de lunga durata insa ce se intampla atunci cand din cauza neintelegerilor casnicia nu mai poate continua?Bineinteles divortul e singura solutie si in cazul in care un cuplu a agonisit ceva banauti sau un imobil ori au un copil cu siguranta despartirea nu se face de cele mai multe ori pe cale amiabila.

Daca ajungeti intr-o astfel de situatie nedorita aveti nevoie de informatie la obiect pentru a putea trece la pasul urmator si a incheia o relatie nereusita.De asemenea in astfel de cazuri trebuie sa luati cea mai buna decizie posibila.
Subiectul acestui articol este legat de divort si de un mic ajutor celor care se vor gasi sau se gasesc intr-o asemenea situatie.Pentru a evita pierderea de timp si informatii gresite,daca navigati pe internet pe site-uri bine documentate veti gasi toate informatiile necesare despre procedurile de divort.
Printre alte site-uri am gasit unul foarte interesant si bine pus la punct cu foarte multe informatii despre procedurile de divort,actele neceasare,cum puteti face custodia copiilor daca aveti etc..Este vorba de divort.ro un site unde puteti gasi informatii despre  cerere de divort si alte articole despre divort.
Asadar mai pe larg acest site va ofera toate informatiile legale necesare legate de divort, acces la dosarele de divort existente, cat si resurse si consultanta sub forma de servicii de psihologie, mediere, divort la notar, divort prin avocat pentru a ajunge la cel mai bun rezultat posibil in timpul si in urma unui divort.

Din cate stiu si eu dupa noile legi in vigoare divortul se desfasoara in conditii mult mai simple in zilele noastre.Inainte de a ajunge la pasul final unele cupluri pot beneficia de mediere pentru a mai restabili si continua e relatie daca se ajunge la un compromis.
Am gasit pe internet multe articole foarte utile despre divort.Iata ca internetul este o mare baza de informatii pe care o putem utiliza in folosul nostru daca stim sa profitam de informatie.Unul din amici mei a trecut printr-un divort si i-am recomandat printe altele sa citeasca articole pe site-ul de care va vorbeam mai sus si care i-a fost foarte util si a luat cele mai bune decizii.


Share/Bookmark

Niciun comentariu: